Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odświeżanie w dziale sprzedam. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Odświeżanie w dziale sprzedam. (/Temat-Odswiezanie-w-dziale-sprzedam-59301)

Strony: 1 2

RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - szpilmen - 28-09-2012 13:44

(28-09-2012 12:59)LessiPL napisał(a):  
(28-09-2012 12:51)szpilmen napisał(a):  Przecież takie scalanie to porażka.
"Która scali posta, jeśli będzie podbity szybciej niż XX godzin" to i tak dalej będzie w stylu coś:
Odświeżam
Odświeżam
etc.

A jak minie ten czas to będzie post pod postem, żadne rozwiązanie, chyba że ja czegoś nie rozumiem.

Czyli mam rozumieć że BUMP'a posiadają tylko fora handlowe ? Mam też rozumieć że nie zależy Ci na estetyce i merytoryczności postów ?

Może zrób głosowanie, niech lud wybierze.

przecież scalenie jest po to żeby nikt nie podbijał sposobem, który pokazałeś bo nic mu to nie da facepalmfacepalm

a jeśli dla Ciebie bumpowanie tematu to merytoryka to jestes idiotą Idea

Mówiąc do mnie idiota, sam udowodniłeś swój poziom, gdyż nie zrozumiałeś mnie.

BUMP nie jest zaliczany do postów, a merytoryczność postów chodziło o to że teraz jest niska przez takie ciągłe posty jak odśwież, podbijam, etc. jeśli nie potrafisz trzymać kultury to lepiej abyś się nie odzywał Smile

Btw. Chciałem się dowiedzieć czy scalanie postów dodaje nam posty do statystyk czy liczy się jako 1 Smile

RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - Killer - 28-09-2012 13:52

@szpilmen
Tak, dodaje.
Ja zrobiłbym to jeszcze inaczej niż każdy z Was i zabronił jakiegokolwiek podbijania, to nie targ a forum o zarabianiu, jeśli komuś się nie podoba to niech sprzedaje na allegro, z daleka czuć że temat jest zrobiony by podnieść sprzedaż poradników, które cieszą się słabym zainteresowaniem, jednak widzę że co jedna osoba to inny pogląd więc chętnie posłucham innych.

RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - bartex89 - 28-09-2012 14:01

popieram Twoje zdanie, wypadałoby zrobić po prostu punkt w regulaminie, że zakazuje sie podbijania swoich tematów - w razie nie przestrzegania, zaraportować i juz.

RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - szpilmen - 28-09-2012 21:28

(28-09-2012 13:52)Killer napisał(a):  @szpilmen
Tak, dodaje.
Ja zrobiłbym to jeszcze inaczej niż każdy z Was i zabronił jakiegokolwiek podbijania, to nie targ a forum o zarabianiu, jeśli komuś się nie podoba to niech sprzedaje na allegro, z daleka czuć że temat jest zrobiony by podnieść sprzedaż poradników, które cieszą się słabym zainteresowaniem, jednak widzę że co jedna osoba to inny pogląd więc chętnie posłucham innych.

No właśnie, dlatego dla mnie scalanie nie jest za dobrym wyborem, ponieważ i tak ludziom statystyki się podnoszą od zwykłego spamu.

Podbicie powinno jakiekolwiek być, ponieważ dużo osób tu wystawia swoje przedmioty a potencjalny kupujący może nie zauważyć dla niego ciekawej oferty.