![]() |
Odświeżanie w dziale sprzedam. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Odświeżanie w dziale sprzedam. (/Temat-Odswiezanie-w-dziale-sprzedam-59301) Strony: 1 2 |
RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - szpilmen - 28-09-2012 13:44 (28-09-2012 12:59)LessiPL napisał(a):(28-09-2012 12:51)szpilmen napisał(a): Przecież takie scalanie to porażka. Mówiąc do mnie idiota, sam udowodniłeś swój poziom, gdyż nie zrozumiałeś mnie. BUMP nie jest zaliczany do postów, a merytoryczność postów chodziło o to że teraz jest niska przez takie ciągłe posty jak odśwież, podbijam, etc. jeśli nie potrafisz trzymać kultury to lepiej abyś się nie odzywał ![]() Btw. Chciałem się dowiedzieć czy scalanie postów dodaje nam posty do statystyk czy liczy się jako 1 ![]() RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - Killer - 28-09-2012 13:52 @szpilmen Tak, dodaje. Ja zrobiłbym to jeszcze inaczej niż każdy z Was i zabronił jakiegokolwiek podbijania, to nie targ a forum o zarabianiu, jeśli komuś się nie podoba to niech sprzedaje na allegro, z daleka czuć że temat jest zrobiony by podnieść sprzedaż poradników, które cieszą się słabym zainteresowaniem, jednak widzę że co jedna osoba to inny pogląd więc chętnie posłucham innych. RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - bartex89 - 28-09-2012 14:01 popieram Twoje zdanie, wypadałoby zrobić po prostu punkt w regulaminie, że zakazuje sie podbijania swoich tematów - w razie nie przestrzegania, zaraportować i juz. RE: Odświeżanie w dziale sprzedam. - szpilmen - 28-09-2012 21:28 (28-09-2012 13:52)Killer napisał(a): @szpilmen No właśnie, dlatego dla mnie scalanie nie jest za dobrym wyborem, ponieważ i tak ludziom statystyki się podnoszą od zwykłego spamu. Podbicie powinno jakiekolwiek być, ponieważ dużo osób tu wystawia swoje przedmioty a potencjalny kupujący może nie zauważyć dla niego ciekawej oferty. |