![]() |
Baza Maili - Zyskaj ludzi na Lockerz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Baza Maili - Zyskaj ludzi na Lockerz.com (/Temat-Baza-Maili-Zyskaj-ludzi-na-Lockerz-com-5914) Strony: 1 2 |
RE: Baza Maili - Zyskaj ludzi na Lockerz.com - SZAFI - 24-04-2010 23:59 Ta baza mieści ponad 122k maili i leci ona alfabetycznie ![]() ![]() A ja z tego mam marne centy za 10 pobrań mam tylko 2 centy więc zanim dozbieram 15 $ do wypłaty na HF to prędzej dostane wypłate z jakiegoś buxa ![]() Jutro dam wam paczke ze środka ![]() RE: Baza Maili - Zyskaj ludzi na Lockerz.com - Admin - 25-04-2010 05:35 nie wiem czy wiesz jednak takie bazy w necie są bezpłatne wiekszość z tych maili jest nieaktywna a jeszcze wieksza cześć wogole nie istnieje. Z takich maili niestety, nie sądze żeby ktokolwiek się zarejestrował, to czysty spam i nikt nawet nie pofatyguje się by przeczytać tego co wysyłamy. Kolejna sprawa to ref linki, które poraz kolejny podchodzą pod łamanie regulaminu. Dlatego kolejne paczki tego typu zachowaj dla siebie, a jeśli ktoś Cie o nie prosi to załatw to na priv. pozdrawiam Baza Maili - Zyskaj ludzi na Lockerz.com - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |