Jak obniżyć podatek dochodowy? Sposoby na obniżenie podatku dochodowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak obniżyć podatek dochodowy? Sposoby na obniżenie podatku dochodowego (/Temat-Jak-obnizyc-podatek-dochodowy-Sposoby-na-obnizenie-podatku-dochodowego-59116) Strony: 1 2 |
RE: Jak obniżyć podatek dochodowy? Sposoby na obniżenie podatku dochodowego - tomazzi - 23-09-2012 11:43 (23-09-2012 11:41)Killer napisał(a): Ale bez jaj nikt nie oddaje starego monitora do utylizacji drukarki czy klawiatury. u mnie jeśli jest sprawny sprzęt to idzie np do sprzedaży do komisu - na wszystko jest kwit, rachunek itp itd jak idzie do utylizacji bo tylko do tego się nadaje to również papier jest i nikt się o co w razie kontroli nie ma podstaw by przyczepić a czasami nie wiem co jest gorsze - kontrola US czy NIK bo jedni gorsi od drugich RE: Jak obniżyć podatek dochodowy? Sposoby na obniżenie podatku dochodowego - tomazzi - 23-09-2012 11:46 (23-09-2012 11:41)Killer napisał(a): Ale bez jaj nikt nie oddaje starego monitora do utylizacji drukarki czy klawiatury. jeśli plazma i + abonament cyfry będzie w biurze firmy to tak jeśli np wiadomości gospodarcze potrzebne są ci na bieżąco do śledzenia z tytułu prowadzonej dg do domu już nie za bardzo - US może krzywo popatrzeć i "odrzucić " bo każdy przedsiębiorca przez nich traktowany jest z góry jak "złodziej" próbujący okraść nasze państwo RE: Jak obniżyć podatek dochodowy? Sposoby na obniżenie podatku dochodowego - Yogii - 23-09-2012 11:55 (23-09-2012 11:41)Killer napisał(a): Ale bez jaj nikt nie oddaje starego monitora do utylizacji drukarki czy klawiatury. zdziwił bys sie ille firm oddaje wlasnie starych sprzetow do utylizacji bo przy dobrym kombinowaniu to i kase z uni mozna przy okazji wyciagnąc z tego telewizor plus abonament tak... ale jak masz dzieki temu dostep do neta @tomazzi nik i prywatna firma - to sie wyklucza nawzajem RE: Jak obniżyć podatek dochodowy? Sposoby na obniżenie podatku dochodowego - tomazzi - 23-09-2012 11:59 (23-09-2012 11:56)Yogii napisał(a): tomazzi - nik i prywatna firma - to sie wyklucza nawzajem NIK znam z czasów jak pracowałem na państwowej posadce a US znam z własnej dg i stąd mówię, że jedni gorsi od drugich, ale nie jako, że miałem ich na własnym podwórku (23-09-2012 11:55)Yogii napisał(a):(23-09-2012 11:41)Killer napisał(a): Ale bez jaj nikt nie oddaje starego monitora do utylizacji drukarki czy klawiatury. dokładnie tak z unijnych dotacji z działu ochrony środowiska są ładne fundusze na to - wszystko killer z głową, z głową |