![]() |
pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: pomoc (/Temat-pomoc-59028) Strony: 1 2 |
RE: pomoc - Tyrkijt - 21-09-2012 08:55 Cytat:napisał jasne że nie OCZEKUJE refa a oczym ja niby pisałem ty czytałem moje wypowiedzi bo chyba od tak se ten kometarz napisałeś i sorry jak bym cię urazić nie chciałem ale nie wiem oco ci chodzi w tym poście bo cały czas pisze że on napisał iż nie OCZEKUJE refa więc .... Przeczytałem to 3 razy, jednak nic nie zrozumiałem... Diqtion pomaga nawet jeśli nie zarejestrujesz się z jego reflinka, ponieważ może Cię podpiąć do siebie jeśli tylko będzie chciał. lukisop, pisz trochę jaśniej, bo ciężko zrozumieć o czym piszesz. RE: pomoc - lukisop - 21-09-2012 10:49 ty zacytowałes to co ja skierowałem do CMRR wiedz się nie dziw gdyż ja nie zrozumiałem do czego on się pluje a tak ps nie wiem po co uzadziliscie se tu kłótnie wiem że wniej uczestniczę ale ha się tylko bronie a temat refa sobie sam wyjaśnienia z diamon czy jak mu tam (pisze z telefonu i nie mogę zobaczyć jak nie nazywa ) i proszę w tej sprawie nie pisać bo nie chce żeby admin zamknoł temat za spam RE: pomoc - CMRR - 21-09-2012 11:00 człowieku jak Ty piszesz. Tu nie ma żadnej kłótni, no chyba, że ja się mylę. RE: pomoc - lukisop - 21-09-2012 14:26 ale jeśli nie oczekuje nie możecie mi pisać że bez refa nie przyjmuje wiec ta dyskusja nie na sensu i już powiedziałem że nie mam zamiaru prowadzić tego wątku więc zgłasza twojego posta bo tylko to odswieżasz i w dodatku obrażasz nie znasz mnie to na mój temat się bie wypowiadają a temat uważam za zamknięty bo jam macie zamierza xi takiego pisać to wogle nie ma sensu bo nie poto ten temat powstał RE: pomoc - Tyrkijt - 21-09-2012 14:33 (21-09-2012 14:26)lukisop napisał(a): ale jeśli nie oczekuje nie możecie mi pisać że bez refa nie przyjmuje wiec ta dyskusja nie na sensu i już powiedziałem że nie mam zamiaru prowadzić tego wątku więc zgłasza twojego posta bo tylko to odswieżasz i w dodatku obrażasz nie znasz mnie to na mój temat się bie wypowiadają a temat uważam za zamknięty bo jam macie zamierza xi takiego pisać to wogle nie ma sensu bo nie poto ten temat powstał To po co ten wątek powstał? ![]() Diqtion jest dobrym nauczycielem. On nie oczekuje, że rejestrujesz sie od niego z refa, i tak pomoże jeśli tylko napiszesz. Pozdro. RE: pomoc - lukisop - 21-09-2012 14:45 " On nie oczekuje, że rejestrujesz się od niego z refa, i tak pomoże jeśli tylko napiszesz. Pozdro. " no w końcu zrozumiałeś o co mi chodzi jestem ci wielce wdzięczny naprawdę to chciałem wszystkim powiedzieć i nareszcie to zrozumiałem a wątek powstał po to aby ktoś mi dał kogoś kto by mi pomógł itp. a nie do tego żeby dyskutować kto co jak pisze i kim jest bo o tym można przeczytać w większości postów Uważam temat za zamknięty gdyż już zostało chyba wszystko napisane RE: pomoc - Diqtion - 21-09-2012 19:32 Wyrwałeś zdanie z kontekstu i źle je zinterpretowałeś to teraz masz. Podałem 2 wymagania, a pod spodem napisałem: To wszystko? Tak tylko tyle! Wcale nie oczekuję rejestracji w reflinka, jeżeli już masz konto w FC i zarabiasz - chętnie pomogę zwiększyc Twoje zarobki!! Czyli, że jeżeli już masz konto w FC to też pomogę zarabiać, bo nie oczekuję w zamian za pomoc rejestracji w reflinka. |