Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
pomoc - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: pomoc (/Temat-pomoc-59028)

Strony: 1 2

RE: pomoc - Tyrkijt - 21-09-2012 08:55

Cytat:napisał jasne że nie OCZEKUJE refa a oczym ja niby pisałem ty czytałem moje wypowiedzi bo chyba od tak se ten kometarz napisałeś i sorry jak bym cię urazić nie chciałem ale nie wiem oco ci chodzi w tym poście bo cały czas pisze że on napisał iż nie OCZEKUJE refa więc ....

Przeczytałem to 3 razy, jednak nic nie zrozumiałem...
Diqtion pomaga nawet jeśli nie zarejestrujesz się z jego reflinka, ponieważ może Cię podpiąć do siebie jeśli tylko będzie chciał.
lukisop, pisz trochę jaśniej, bo ciężko zrozumieć o czym piszesz.

RE: pomoc - lukisop - 21-09-2012 10:49

ty zacytowałes to co ja skierowałem do CMRR wiedz się nie dziw gdyż ja nie zrozumiałem do czego on się pluje
a tak ps nie wiem po co uzadziliscie se tu kłótnie
wiem że wniej uczestniczę ale ha się tylko bronie a temat refa sobie sam wyjaśnienia z diamon czy jak mu tam (pisze z telefonu i nie mogę zobaczyć jak nie nazywa ) i proszę w tej sprawie nie pisać bo nie chce żeby admin zamknoł temat za spam

RE: pomoc - CMRR - 21-09-2012 11:00

człowieku jak Ty piszesz. Tu nie ma żadnej kłótni, no chyba, że ja się mylę.

RE: pomoc - lukisop - 21-09-2012 14:26

ale jeśli nie oczekuje nie możecie mi pisać że bez refa nie przyjmuje wiec ta dyskusja nie na sensu i już powiedziałem że nie mam zamiaru prowadzić tego wątku więc zgłasza twojego posta bo tylko to odswieżasz i w dodatku obrażasz nie znasz mnie to na mój temat się bie wypowiadają a temat uważam za zamknięty bo jam macie zamierza xi takiego pisać to wogle nie ma sensu bo nie poto ten temat powstał

RE: pomoc - Tyrkijt - 21-09-2012 14:33

(21-09-2012 14:26)lukisop napisał(a):  ale jeśli nie oczekuje nie możecie mi pisać że bez refa nie przyjmuje wiec ta dyskusja nie na sensu i już powiedziałem że nie mam zamiaru prowadzić tego wątku więc zgłasza twojego posta bo tylko to odswieżasz i w dodatku obrażasz nie znasz mnie to na mój temat się bie wypowiadają a temat uważam za zamknięty bo jam macie zamierza xi takiego pisać to wogle nie ma sensu bo nie poto ten temat powstał

To po co ten wątek powstał?Tongue Napisaliśmy Ci, kogo polecamy jako nauczyciela..
Diqtion jest dobrym nauczycielem. On nie oczekuje, że rejestrujesz sie od niego z refa, i tak pomoże jeśli tylko napiszesz. Pozdro.

RE: pomoc - lukisop - 21-09-2012 14:45

" On nie oczekuje, że rejestrujesz się od niego z refa, i tak pomoże jeśli tylko napiszesz. Pozdro. "
no w końcu zrozumiałeś o co mi chodzi jestem ci wielce wdzięczny naprawdę
to chciałem wszystkim powiedzieć i nareszcie to zrozumiałem a wątek powstał po to aby ktoś mi dał kogoś kto by mi pomógł itp. a nie do tego żeby dyskutować kto co jak pisze i kim jest bo o tym można przeczytać w większości postów
Uważam temat za zamknięty
gdyż już zostało chyba wszystko napisane

RE: pomoc - Diqtion - 21-09-2012 19:32

Wyrwałeś zdanie z kontekstu i źle je zinterpretowałeś to teraz masz. Podałem 2 wymagania, a pod spodem napisałem:

To wszystko? Tak tylko tyle! Wcale nie oczekuję rejestracji w reflinka, jeżeli już masz konto w FC i zarabiasz - chętnie pomogę zwiększyc Twoje zarobki!!

Czyli, że jeżeli już masz konto w FC to też pomogę zarabiać, bo nie oczekuję w zamian za pomoc rejestracji w reflinka.