HYIP -Kto zainwestował więcej niż $1000 jednorazowo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: HYIP -Kto zainwestował więcej niż $1000 jednorazowo (/Temat-HYIP-Kto-zainwestowal-wiecej-niz-1000-jednorazowo-58912) Strony: 1 2 |
RE: HYIP -Kto zainwestował więcej niż $1000 jednorazowo - AdamA - 12-11-2012 16:45 Ja swoje pierwsze 1000 zł zainwestowałem na forexie i się opłaciło. Nie zarobiłem wiele, ale zysk to zawsze zysk. Mogę polecić stronę http://www.permanent.cba.pl każdemu, kto chce się zainteresować tym tematem i dowiedzieć, jak i w co inwestować. RE: HYIP -Kto zainwestował więcej niż $1000 jednorazowo - Krakk - 12-11-2012 19:44 W BB inwestowałem w lutym parę stówek, jak poznałem program to dołożyłem już sporą sumę. Większość osób raczej nie mówi o takich większych sumach zarobków i się tym nie chwali. RE: HYIP -Kto zainwestował więcej niż $1000 jednorazowo - fishburger - 13-11-2012 19:57 Podstawą jest odpowiednia dywersyfikacja portfela. Zamiast wrzucać 2k$ w jeden program, podziel to na 4-5 programów i zainwestuj po 400-500$ w każdy. Nawet jeśli jeden z nich padnie zanim zdążysz wyciągnąć wkład, to pozostałe mogą odrobić strate. Wybierając programy, zwracaj uwagę, co polecają osoby długo siedzące w tym interesie i mające doświadczenie i wiedzę. Na dzień dzisiejszy najbardziej stabilny a jednocześnie perspektywiczny wydaje się banners broker i to od niego powinieneś zacząć. Reszta to już kwestia troche bardziej kontrowersyjna i każdy będzie miał inne zdanie. Jest natomiast kilka bardzo ciekawych i dobrze rokujących projektów które dopiero zaczynają rozkwitać i jest ogromna szansa że staną się hitami. Dobrze że zaczynasz od pytań na forum i "rozglądania się", a nie działasz impulsywnie i pod wypływem pojedynczej namowy i emocji RE: HYIP -Kto zainwestował więcej niż $1000 jednorazowo - dondoonsie - 13-11-2012 21:35 Ja bym nie wkładał tyle kasy w ogóle w internet. Max 300-500 zł No chyba że zarabiasz aż tak dużo że 1000$ dla ciebie to tak jak dla mnie 100 złotych. |