Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To (/Temat-Oferuje-Prace-Przed-Pc-Sprawdz-To-58779) |
RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - yazir - 13-09-2012 17:07 Chwila grzebania w google Mówisz że 3 lata tak zarabiasz? Cholera jesteś jak maszyna wielozadaniowa: *oferowałeś 25zł za rejestrację z Twojego reflinka, za które nikomu nie zapłaciłeś. Plus jak tylko ktoś znalazł błąd / miał wątpliwości burzyłeś się jak wielki pan... * Miałeś wystarczająco czasu żeby zostać GM'em na serwerze * Organizować turnieje w fifę... Ale za ilość spamu szacunek naprawdę. Więcej nie chce mi się szukać Edit: @miniek9090 - ja znalazłem go pod minimum 5 nickami. To spamer / dzieciak który myśli że jak jest z Zabrza to w razie przekrętu nikt go nie znajdzie. Bo używa tego samego numeru gg od kilku lat.... RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - twardy - 13-09-2012 18:14 masz super pomysl na zarabianie? jestes nowy na tym forum? moze napisz do admina ze swoim super pomyslem, niech on to oceni, a nie glupich na lato szukasz? ludzi sie jeszcze daja nabrac na bycie "słupem" na allegro? litosci RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - Pablo1979 - 13-09-2012 19:51 Przecież to śmierdzi na odległość. Niestety wiele osób się to już nacięło poczytajcie sobie na forum Allegro .Nie dajcie się namówić na takie rzeczy bo z tego tylko same problemy. RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - startchips - 13-09-2012 20:48 Po pierwsze, dlaczego niby allegro tak banowali mu konta ? Ile czyta się komentarzy u użytkowników, mają negatywne komentarze odnośnie płatności itd. i jakoś jeszcze nie są zbanowali, a autora tematu by tak ostro banowali ? - Podejrzane. Po drugie, Niech kolega pokaże jakieś dowody z sprzedaży, skoro zajmuje się 3 lata, a po drugie możesz podać link do tej strony oraz ta strona, może to potwierdzić, że współpracujesz z nimi ? - Podejrzane Po Trzecie, skoro taka osoba rzeczywiście się zajmuje tym wszystkim, ma doświadczenie itd. to by nie robiła literówek, przede wszystkim by pisała z Polskimi znakami, np. ą, ę itd. oraz by jakoś to porządnie ułożyła, wyśrodkowała itd. A nie napisane zdanie po zdaniu. - Podejrzane. Dziękuję Powinien być ban za takiego coś, skoro jest to "SPAMER", na IP, aby nie znalazł się już u nas na forum. Pozdrawiam RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - tomazzi - 13-09-2012 20:56 po 1 po co dyskutować i zwracać uwagę na pseudo teksty pseudo biznesmena który nawet nie potrafi pisać poprawnie po polsku i ze znakami polskimi ... idź infantylny małolacie nauczyć się pisać po polsku poprawnie a potem pseudo biznesmenie staraj się szukać jelenia którego na coś naciągniesz dla mnie jedynym miejscem dla tego tematu jest kosz, a dla pana pseudo biznesmena najlepiej ban by przypadkiem kogoś w h**a nie zrobił bo później będzie płacz i zgrzytanie zębów jak policja z prokuratorem zapuka do drzwi jak dzieciak na waszych kontach smrodu i przekrętów narobi RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - w00t - 13-09-2012 21:07 (13-09-2012 17:07)yazir napisał(a): Chwila grzebania w google jestem pod wrazeniem co do 1szego, jak by ktos mi sie zarejestrowal to bym zaplacil, a drugiego nawet nie pamietam co do tematu, macie kawalek historii mojego konta, wiecej nie mam zamiaru udostepniac. nie jest to nawet 1/3 wplat z tego dnia klik RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - gosialdo - 13-09-2012 21:19 już wielu takich było choćby na biznesforum. Dasz na początku kilka wypłat na zachętę by się ktoś wciągnął... Co oferujesz? Bardzo modne na Allegro podróbki AirMaxów? Podaj Nick z serwisu. @edit: Tomazzi, Ch*j się pisze przez "ch" i masz całkowitą rację... RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - miniek9090 - 13-09-2012 21:33 (13-09-2012 20:48)startchips napisał(a): Po pierwsze, dlaczego niby allegro tak banowali mu konta ? Ile czyta się komentarzy u użytkowników, mają negatywne komentarze odnośnie płatności itd. i jakoś jeszcze nie są zbanowali, a autora tematu by tak ostro banowali ? - Podejrzane. co da ban na ip , jak teraz każde dziecko może użyć proxy?! RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - w00t - 13-09-2012 21:36 (13-09-2012 21:19)gosialdo napisał(a): już wielu takich było choćby na biznesforum. Dasz na początku kilka wypłat na zachętę by się ktoś wciągnął... Co oferujesz? Bardzo modne na Allegro podróbki AirMaxów? Podaj Nick z serwisu. "mianowicie, zajmuje sie handlem w grach internetowych od okolo 3 lat" chcesz zablysnac to chociaz przeczytaj pierwszy post RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - hariti - 13-09-2012 21:36 Rozumiem oburzenie, bo sam jestem przeciwny naciąganiu ludzi. Ale co myślicie o sytuacji - sprzedać konto, wziąć pieniądze i olać sprawę? Oczywiście mam na myśli konto, nie na Twój adres (sam mam 6 kont na allegro - ach te studenckie mieszkania bez umowy ) i szanse, że będziesz miał w związku z tym problemy są raczej nikłe Jedyny minus, że nie wiadomo do czego kolega zamierza wykorzystać konta - prawdopodobnie będzie oszukiwał kupujących, więc rezygnuję |