PayPal ograniczenie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PayPal ograniczenie (/Temat-PayPal-ograniczenie-58711) Strony: 1 2 |
RE: PayPal ograniczenie - matig20 - 20-11-2012 19:25 ja jestem pełnoleni i też mi zablokowali konto ... z powodu nie typowych działań z powiązaną kartą kredytową . ( nie mam powiązanej karty) zweryfikowałe konto poprzez rachunek bankowy... i dalej zablokowane .. Dzwoniłem pare razy i sie dowiedziałem ze mi nie odblokuja konta .. nie powiedzieli dla czego... i ze środki mi oddadzą .. na pytanie czy moge sobie usunąc konto i założyc jeszcze raz odpowiedzieli ze nie :/ bo dane zostają w kompie i takie konto będzie usunięte... RE: PayPal ograniczenie - Nicktim - 07-01-2013 14:02 Ja podałem dobre dane, dodałem rachunek bankowy, wpłacałem, wypłacałem setki razy i też ograniczyli mi konto. RE: PayPal ograniczenie - RockShox - 10-01-2013 22:23 Mnie tam nie blokują : P PS. mozesz zalozyc izzykonto w mbanku wtedy problemow nie bedzie z wyplatami RE: PayPal ograniczenie - paylove - 13-01-2013 18:57 Mam takie pytanie. Jak już założyłam konto na osobę pełnoletnią to jak mogę te pieniądze wypłacić? Tzn czy i jak mam założyć kartę ? W banku? Czy też od razu mogę korzystać z tych pieniędzy żeby zapłacić zamówienia z internetu? Zależy mi na tym aby pieniądze'' zmaterializowały się'' w formie widzialnej najlepiej w zł, a na koncie są w dolarach... RE: PayPal ograniczenie - twardy - 13-01-2013 19:13 konwerter walut -> zamieniasz saldo a co do wyplaty kasy... musisz dodac rachunek bankowy i postepowac wedlug instrukcji (wpisanie kwot, jakie paypal ci przyslal na konto) a co do placenia w necie, tak mozesz placic, z tym ze niektore sklepy moga wymagac zweryfikowanego konta |