Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (https://zarabiam.com/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook (/Temat-Poradnik-dot-lamania-zabezpieczen-konkursow-przeprowadzanych-na-platformie-Facebook-58601)

Strony: 1 2 3 4

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Okazzi - 09-09-2012

Swoją drogą widzę, że najwięcej konkursów nie polega na grach tylko na czymś innym, a te metody sprawdzają się tylko do gier jak mniemam Wink

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Meloman - 09-09-2012

Biedny Morgoth2 już nie sprzeda swoich super poradników Sad

Kurde, nie wiem jak ci dziękować za taki poradnik za który każdy chciał kasy, jak moge się odwdzięczyć ?

Opisz proszę jeszcze coś oprócz Cheat engine.

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Drawiec23 - 09-09-2012

Nie mam "byte to double"

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Kzn - 09-09-2012

@up
Kolego wyżej proszę kliknij stronę wcześniej a ukaże Ci się odpowiedź.

(08-09-2012, 23:32)xJAmaTOx napisał(a): zwolnić czas mi się udało, aczkolwiek nazwę proces u mnie miał inny: FlashPlayerPlugin ;>
Natomiast wyniku podmienić mi się nie udało ponieważ Nie mam 'Byte to double'.

(09-09-2012, 00:13)NNX napisał(a): Poprawiłem - oczywiście chodzi o 'Value type'. Wink

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Drawiec23 - 09-09-2012

Value type jest owszem ale w okienku obok trzeba coś wybrać a tam nie ma "byte to double" więc dlatego o tym piszę.

spowolniłem czas tylko reszty nie mogę obczaić narazie Smile

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - NNX - 09-09-2012

@up Dobra kur*a, napiszę konkretnie - chodzi o opcję "All (Byte to Double)". Wink

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Drawiec23 - 10-09-2012

Udało sie podmienić wynik w samej grze lecz po jej zakończeniu już nie było tego wyniku.

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - NNX - 10-09-2012

@up Spróbuj zamrozić wartość po zmianie wyniku. Opisałem jak się to robi. Wink No i pamiętajcie - daję przykłady "na sucho", w pewnych przypadkach będziecie musieli połączyć te funkcje ze sobą. Wink

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Ty27mek - 10-09-2012

Nie czytałem jeszcze konkretnie, ale widzę, że niezła robota została tutaj opisana Smile

Niech teraz żałują Ci, którzy dali zarobić dla osoby, która uważa się "bogiem konkursów" Smile)

Gratuluje stworzenia i udostępnienia za free ;]

RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - WojaKk - 10-09-2012

Posługiwać się tym już od dawna umiałem, ale ja głupi myślałem, że takie oszukiwanie jest zbyt oczywiste i nie zaliczy Tongue