![]() |
Poradnik Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook (/Temat-Poradnik-dot-lamania-zabezpieczen-konkursow-przeprowadzanych-na-platformie-Facebook-58601) |
RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Okazzi - 09-09-2012 11:17 Swoją drogą widzę, że najwięcej konkursów nie polega na grach tylko na czymś innym, a te metody sprawdzają się tylko do gier jak mniemam ![]() RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Meloman - 09-09-2012 11:35 Biedny Morgoth2 już nie sprzeda swoich super poradników ![]() Kurde, nie wiem jak ci dziękować za taki poradnik za który każdy chciał kasy, jak moge się odwdzięczyć ? Opisz proszę jeszcze coś oprócz Cheat engine. RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Drawiec23 - 09-09-2012 11:45 Nie mam "byte to double" RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Kzn - 09-09-2012 14:55 @up Kolego wyżej proszę kliknij stronę wcześniej a ukaże Ci się odpowiedź. (08-09-2012 22:32)xJAmaTOx napisał(a): zwolnić czas mi się udało, aczkolwiek nazwę proces u mnie miał inny: FlashPlayerPlugin ;> RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Drawiec23 - 09-09-2012 16:59 Value type jest owszem ale w okienku obok trzeba coś wybrać a tam nie ma "byte to double" więc dlatego o tym piszę. spowolniłem czas tylko reszty nie mogę obczaić narazie ![]() RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - NNX - 09-09-2012 19:43 @up Dobra kur*a, napiszę konkretnie - chodzi o opcję "All (Byte to Double)". ![]() RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Drawiec23 - 10-09-2012 13:07 Udało sie podmienić wynik w samej grze lecz po jej zakończeniu już nie było tego wyniku. RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - NNX - 10-09-2012 15:06 @up Spróbuj zamrozić wartość po zmianie wyniku. Opisałem jak się to robi. ![]() ![]() RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - Ty27mek - 10-09-2012 15:40 Nie czytałem jeszcze konkretnie, ale widzę, że niezła robota została tutaj opisana ![]() Niech teraz żałują Ci, którzy dali zarobić dla osoby, która uważa się "bogiem konkursów" ![]() Gratuluje stworzenia i udostępnienia za free ;] RE: Poradnik dot. łamania zabezpieczeń konkursów, przeprowadzanych na platformie Facebook - WojaKk - 10-09-2012 15:55 Posługiwać się tym już od dawna umiałem, ale ja głupi myślałem, że takie oszukiwanie jest zbyt oczywiste i nie zaliczy ![]() |