Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
wcarev.com - Nalicza ! co chwile - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: wcarev.com - Nalicza ! co chwile (/Temat-wcarev-com-Nalicza-co-chwile-58514)

Strony: 1 2 3

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - tomazzi - 13-09-2012 21:56

z takimi % długo nie pociągną, szybko będzie to scam
minimum wypłaty z kosmosu wzięte
nie ma lr, dla mnie nie ma tego programu jako coś do inwestowania

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - fredson18 - 15-09-2012 10:30

Póki co ma się świetnie od 28 sierpnia i caly czas nalicza Smile
jak ktos chce dowodow niech pisze na priv

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - startchips - 15-09-2012 11:40

Po co na priv pisać ? Skoro jest temat, to co za problem umieścić dowody wypłat ? Wszyscy zobaczą i bardziej się przekonają.

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - nieglowicz - 15-09-2012 17:45

Widziałem dowody wypłat. Osobiście sam jeszcze nie wypłacałem. Ciągle reinwestuję.
Co do systemu to takie programy nie trwają wiecznie ale dają też zarobić! Tu trzeba samemu podjąć decyzję czy chce się ryzykować!

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - Kileros - 16-09-2012 19:56

Dowody wypłat mogę podrzucić jak coś, wypłaciłem stąd w 2 tygodnie prawie 200$. Wink

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - RWX45 - 17-09-2012 16:32

Można zarejestrować się z fake danymi, czy to potem jakoś sprawdzają?

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - Kileros - 17-09-2012 17:54

Można się zarejestrować z fake danymi. Tylko trzeba pamiętać, żeby uzupełnić wszystkie pola w profile, bo mogą być problemy z wypłatami. Smile

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - fredson18 - 17-09-2012 18:57

Programik trzyma się bardzo dobrze Smile sam wypłacałem i jestem zadowolony naprawde szybko naliczaja.. z reszta ci co sa w nim moga potwierdzic moje slowa Smile

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - RWX45 - 18-09-2012 14:34

A co to za formularz, który jest do pobrania po rejestracji? Chyba nie trzeba tego wypełniać do wypłaty? Bo podałem fake dane.Rolleyes

RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - fredson18 - 19-09-2012 14:23

Jezeli chodzi o ten pdf to sluzy to do wplata z zewnatrz.Jezeli masz payze jak wiekszosc uzytkownikow to mozesz smialo wplacac i wyplacac Smile