Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SharingMaster.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: SharingMaster.com (/Temat-SharingMaster-com-58386)

Strony: 1 2

RE: SharingMaster.com - CooKies - 13-09-2012 17:29

50$ na pierwszą wypłatę to nie za duży próg ? Ludzie zanim zaczną upać muszą być pewni że serwis jest wypłacalny.

Ps. Przy próbie rejestracji wyskakuje mi "Wrong IP address"

Nie rozumiem jak może być złe IP ?

RE: SharingMaster.com - SharingMaster - 15-09-2012 15:25

(13-09-2012 17:29)CooKies napisał(a):  50$ na pierwszą wypłatę to nie za duży próg ? Ludzie zanim zaczną upać muszą być pewni że serwis jest wypłacalny.

Ps. Przy próbie rejestracji wyskakuje mi "Wrong IP address"

Nie rozumiem jak może być złe IP ?

Przy stawce 35$ za 1000 pobrań osiągnięcie minimalnego progu to nie problem. Dodatkowo, po pierwszej wypłacie minimalny próg spada do 20$

Co do drugiej kwestii - rejestruje się Pan poprzez proxy? Ciągle przybywa nam nowych użytkowników i nikt nam takiego problemu jeszcze nie zgłaszał.
Mamy system banowania grup adresów IP (w razie wykrycia oszustw) aczkolwiek nie wiem czemu własnie Pan napotkał ten problem.

Jeśli wciąż nie będzie Pan mógł utworzyć konta prosimy o podanie danych do rejestracji drogą email na [email protected] lub drogą PW na forum.

Pozdrawiam,
SharingMaster

RE: SharingMaster.com - matiss947 - 16-09-2012 17:37

Na jakiej zasadzie działa u Was remote upload? Jest darmowe z konkretnych serwerów lub sharingmaster2sharingmaster, czy wszystkie premium typu login:hasło?

RE: SharingMaster.com - SharingMaster - 08-10-2012 10:53

Ważna wiadomość!

Jesteśmy teraz stroną tylko z PPS. Oferujemy 70% z każdej sprzedaży Premium.

Oferujemy sprzedaż premium za pośrednictwem OKPay i SMSCoin. W tym tygodniu pojawi się Webmoney. Również niebawem pojawi się Paymentwall a także prawdopodobnie Moneybookers.

Nie martwcie się - udostępnimy plany PPD/MIXED dla najlepszych uploaderów już wkrótce. Nie chcemy być kolejnym warezem dlatego przeprowadzimy nabór na najlepszych uploaderów niebawem i dostaną oni aktualne stawki, które mogą ulec jeszcze polepszeniu.

Pozdrawiam,
SharingMaster

RE: SharingMaster.com - HAUKA - 27-10-2012 20:52

mógłbym zostać czyimś refem tutaj w zamian za pomoc Wink

RE: SharingMaster.com - Intelactive - 30-10-2012 19:10

Nie no kurfa! Wasz wygląd mnie roz..wala.

Macie tak wspaniały design, najbardziej mi się upload podoba

GRATULACJE!

Gdybym zarabiał na ppd, to bym u Was zarabiał nawet ze względu na wygląd.

RE: SharingMaster.com - Qwik - 30-10-2012 20:49

Hosting na skrypcie XFS a hosty na tym skrypcie bardzo szybko upadają do tego serwery w Europie i Usa.Lepiej uploadować na pewnych hostingach które są już lata na rynku.

SharingMaster.com - Admin - 10-02-2013 11:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.