![]() |
FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG (/Temat-FAQ-Forum-Gold-czyli-wszystko-co-powinnes-wiedziec-o-FG-58381) |
RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 06-09-2012 21:49 @up jeśli mówisz o banach to absolutnie nie, co do warnów to też wolałbym tego nie wprowadzać. RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - tomazzi - 06-09-2012 21:49 (06-09-2012 21:33)Ciastek napisał(a): Nie wiem czy to dobry pomysł ale może FG nadało by się do zapłacenia za grzechy i co masa oszustów by powróciła jak by możliwość taką mieli by bany znikły i może kolejne osoby by oszukali i znowu ban i znowu powrót i tak w kółko bez sens powiem szczerze RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 06-09-2012 22:14 Wydaje mi się że Ciastek miał na myśli warny, w przypadku banów nie ma nawet o czym rozmawiać - absolutne nie. RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - tomazzi - 06-09-2012 22:20 (06-09-2012 22:14)Admin napisał(a): Wydaje mi się że Ciastek miał na myśli warny, w przypadku banów nie ma nawet o czym rozmawiać - absolutne nie. adminie przecież pisze wyraźnie, że " jakieś baniki" więc ma na myśli bany i do tej części i słów w jego wypowiedzi się ustosunkowałem i odpowiedziałem RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - yazir - 06-09-2012 22:21 I tak zaczęły by się teorie spiskowe typu: Modzi dostali przykaz dawania warnów za wszystko po to by napełnić kieszeń Adminowi $$$ by ten mógł wyjechać na Wyspy Kanaryjskie i tam bawić się za kasę biednych userów. ![]() A modzi dostali by w zamian jakiś % z zysków za zakup FG . RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 09-09-2012 08:32 (06-09-2012 22:21)yazir napisał(a): I tak zaczęły by się teorie spiskowe typu: Doskonały przykład ![]() Warnów ani banów za FG redukować nie będzie można, na dodatek ban automatycznie blokuje możliwość korzystania z forumowej waluty. RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - tomazzi - 09-09-2012 09:37 a ja mam pytanie z innej beczki ![]() dlaczego DDK ma Locked Gold ?? czy po prostu po testach tak u niego zostało ![]() RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Sony_st - 30-09-2012 10:50 Będzie można zdobywać jeszcze FG za pomocą klikania w reklamy? RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 01-10-2012 08:27 (09-09-2012 09:37)tomazzi napisał(a): a ja mam pytanie z innej beczki Tak, po testach ![]() (30-09-2012 10:50)Sony_st napisał(a): Będzie można zdobywać jeszcze FG za pomocą klikania w reklamy? Nie RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - HAUKA - 08-06-2013 12:02 Nie wiem czy to dobrze że piszę tutaj akurat. Doładowałem wczoraj forum goldy smsem a wykupiłem powiększenie skrzynki i dostęp do strefy wtajemniczonych. Niestety nie mam dostępu do tych funkcji po prawidłowym opłaceniu i odjęciu mi forum goldów. |