![]() |
[Zamknięty]Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? (/Temat-Zamkniety-Wezmiesz-udzial-w-kwietniowym-restocku-generalnym-5807) Strony: 1 2 |
RE: Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? - DraQo^^ - 23-04-2010 16:01 tak tak i jeszcze raz tak ! i chce peespe RE: Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? - WalkmaN - 23-04-2010 16:36 Coś spróbuję złapać, jeśli nie to na sklep wszystko ![]() RE: Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? - MareKSG - 23-04-2010 17:02 Mi nawet nie chce się czekać bo wiem że nic wartościowego nie załapie, a mam na tyle PTZ że starczy na PSP, chyba że by ceny wzrosły o 4 razy w co nie wierzę ![]() RE: Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? - haggard - 23-04-2010 17:21 Nie,poczekam na sklepik Po pierwsze primo będzie pewnie o około 18, szanse, że wtedy będę są średnie. Po drugie mam mało ptz, około 2200, a jak bd sklepik to będę mógł co będę chciał mam nadzieję ![]() Po trzecie mam nadzieję, że po erze restocków będzie PTZplace a w nim $ na PP ![]() [Zamknięty]Weźmiesz udział w kwietniowym restocku generalnym? - Killer - 18-05-2011 11:46 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |