Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy hapa999 jest oszustem? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Czy hapa999 jest oszustem? (/Temat-Czy-hapa999-jest-oszustem-57931)

Strony: 1 2

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - killerw - 25-08-2012 16:35

to proszę nie wprowadzać ludzi w błąd bo na tym stracisz bo ktoś sobie poczyta i co? wiesz mam nadzieję, że to prawda ale już zgłosiłem do admina żeby sprawdził twój adres IP Smile jak będzie wszystko ok to cofam co powiedziałem o Tobie Smile

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - surfer0700 - 25-08-2012 16:37

ha ha Big Grin Spoko Smile
Mam stałe IP, więc nie będzie problem ze zweryfikowaniem tego.
A allegro już ma IP tego złodziejaszka?

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - killerw - 25-08-2012 16:47

raczej tak bo odpisali, że przekazują już to do policji Smile

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - surfer0700 - 25-08-2012 16:49

Ciekawie co policja z tym fantem zrobi Big Grin

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - yazir - 26-08-2012 01:06

Wbrew pozorom policja znajdzie go, ale wszystko zależy od tego czy oszust znał się na rzeczy i potrafi zatrzeć ślad, jakiś VPN z serwerem w Rosji (Chinach, Panamie, Izraelu) i policja ma przechlapane.

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - hapa999 - 27-08-2012 22:05

No i bardzo dobrze killer czyli kupiłeś to przez allegro? i bardzo dobrze po licytacji dzwoniłem do Ciebie teraz wszystko się układa. Pisałem do allegro i otrzymałem maila że jest coś nie tak i Ty też otrzymałeś taki list. A konta mi nie zawiesili allegro. Teraz pacan zmienił mi hasło na mail-u więc nie wiem co się tu dzieje
to dostałem od allegro
Witam.

Dziękuję za wiadomość.

Proszę niezwłocznie przeskanować komputer aktualnym programem antywirusowym i antyszpiegowskim, a następnie zmienić hasło do skrzynki e-mail.

Najczęstsze przyczyny utraty dostępu do konta to: wirus komputerowy bądź inna nieprzyjazna aplikacja, udostępnienie hasła osobie trzeciej, niewystarczające zabezpieczenie hasła (jest ono zbyt proste, Użytkownik nie wylogował się z Serwisu, a korzystał z Allegro w ogólnie dostępnym miejscu, hasło było zapamiętane przez przeglądarkę). Należy zachować szczególną ostrożność podczas otwierania załączników do e-maili od nieznanych nadawców. Utrata kontroli nad kontem może być również skutkiem zalogowania się na fałszywej stronie. Zalecamy każdorazowe sprawdzanie, czy adres strony logowania jest poprawny, a połączenie uwierzytelnione certyfikatem bezpieczeństwa.

Zachęcam do zapoznania się z naszym Centrum Bezpieczeństwa:

http://www.allegro.pl/bezpieczenstwo/

Niestety, nie mamy możliwości anulowania aukcji. Sugeruję wyjaśnić tę sytuację bezpośrednio z Kupującym. Sprawę komentarzy również powinni Państwo rozwiązać między sobą. Jednocześnie informuję, że Kupujący został poinformowany o zaistniałej sytuacji oraz ostrzeżony, aby nie płacić za zakupiony przedmiot.

W razie dalszych pytań proszę o e-mail.

Pozdrawiam,

--
Michał Bojnowski
Zespół Allegro

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - hapa999 - 27-08-2012 22:11

Do paypal też pisałem mają nr transakcji jeszcze mi nie odpisali

RE: Czy hapa999 jest oszustem? - yazir - 28-08-2012 08:01

Jak chcesz z PayPalem coś załatwić to dzwoń, a nie pisz.
Support mailowy u nich leży, ale telefoniczny jest całkiem ogarnięty. Tylko mają słabe godziny pracy, oraz jak będziesz dzwonił to nie zapomnij najpierw sprawdzić sobie kodu tymczasowego, bo bez tego nie chcą rozmawiać :|