Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2)
+--- Wątek: Forumowa Ekonomia - Forum Gold (/Temat-Forumowa-Ekonomia-Forum-Gold-57911)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Szakoo - 25-08-2012 10:50

Super pomysł Smile

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Karczu - 25-08-2012 14:24

Podoba mi się, zmiany na plus Smile

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - XxGroszekxX - 25-08-2012 19:53

również popieram, podoba mi się ten pomysł Wink

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - adam064732 - 25-08-2012 21:35

Oczywiście jestem na tak Smile Forum jeszcze bardziej się rozwija Smile Dzięki wam za to Smile

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - ptasior - 25-08-2012 22:50

@ up to nie ankieta nikt nie pytał w temacie czy ktoś jest na tak czy nie ;d
Mi się podoba,będę miał wreszcie długopis ZC !

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Nokia - 25-08-2012 22:52

Fajny pomysł się wydaje Wink
zobaczymy jak wyjdzie na dłuższą metę .

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - yazir - 26-08-2012 05:49

Mam trochę zagmatwany pomysł który może pomógł by utrzymać wartość FG:
Skoro mowa o handlu między innymi poradnikami za FG to może warto było by zrobić coś w stylu sklepu gdzie każdy mógł by spróbować sprzedać swój poradnik w zamian za FG. Zanim zakup był by możliwy musiał by zostać zaakceptowany przez kogoś wyżej (coś jak teraz jest) a poradnik leżał by na serwerze - a ten kto kupił dostawał by jednorazowy link do pobrania (trzeba było by trochę pogrzebać się w kodzie, ale kupiec nie musiał by czekać na poradnik kilka godzin). Dzięki czemu autorzy poradników mieli by profity w postaci FG które mogli by wymienić na jakieś gadżety.

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Admin - 26-08-2012 07:26

(26-08-2012 05:49)yazir napisał(a):  Mam trochę zagmatwany pomysł który może pomógł by utrzymać wartość FG:
Skoro mowa o handlu między innymi poradnikami za FG to może warto było by zrobić coś w stylu sklepu gdzie każdy mógł by spróbować sprzedać swój poradnik w zamian za FG. Zanim zakup był by możliwy musiał by zostać zaakceptowany przez kogoś wyżej (coś jak teraz jest) a poradnik leżał by na serwerze - a ten kto kupił dostawał by jednorazowy link do pobrania (trzeba było by trochę pogrzebać się w kodzie, ale kupiec nie musiał by czekać na poradnik kilka godzin). Dzięki czemu autorzy poradników mieli by profity w postaci FG które mogli by wymienić na jakieś gadżety.

Generalnie twój pomysł jest całkiem dobry, wezmę go pod uwagę, jednak nie szybciej niż za miesiąc wogóle będziemy o tym myśleć.

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Driver494 - 26-08-2012 15:38

Szczególnie podoba mi się pomysł numer 3 :>
Koszulka zarabiam.com? Zrobie dla niej wszystko a wy będziecie mieli darmową reklamę Jerk2

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - matiss34 - 26-08-2012 16:03

Obecnie posiadam ponad 600FG i chciałbym je przeznaczyć na ekstra zestawy 3x3 kciuki, komenty, like do moich filmow, jednak nie moge tego zrobic dzis gdyz nie dokonczylem filmu. Jesli do dzis jest ostatni zcas kupowania to szkoda zeby wszystko poszlo na marne, czy moge kupic dzis a linki podac za 2-3dni?