Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 (/Temat-Program-sprawdzajacy-restock-na-PC-od-pankracypl-v0-1-579)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) - freemen11 - 28-12-2009 20:06

Pomysł świetny, ale na szczęście ja w grudniowym restocku udziału brać nie będę, więc poczekam jak się program rozwinie i dopiero potem pobioręSmile Ale mam nadzieje że już działa dobrze i co nie którzy się obudzą na czasSmile

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) - Alcor - 28-12-2009 20:06

Zazwyczaj o restocku informują e-mailem, na facebooku... (przy tym restocku wyjątkowo nie wysyłają e-maili)

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) - pankracypl - 28-12-2009 22:30

Dowiedziałem się, o innym programie, który sprawdza stronę lockerz.com. Więc celem tego będzie tylko facebook i w przyszłości twitter, jeżeli na nim będą informację o restocku. Z doniesień pierwszych użytkowników po nowym newsie na facebooku, program działa ;-).

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) - Alyn - 29-12-2009 13:13

A czy facebook musimy mieć otwarty w przeglądarce? Anyway... Good job Wink Przyda się tym co zarywają nocki czekając na restock Tongue

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) - Mariolars - 29-12-2009 16:01

A może wkrótce hallway

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) - sykus14 - 29-12-2009 17:52

Ten program mógłby być uzupełnieniem tamtego i np. reagowaćna słowo reedem now w dziale nagród

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) v0.0.2 - pankracypl - 29-12-2009 18:20

Zapraszam na pierwszą stronę, nowa wersja jest już gotowa :-)

Ps. tak, nie trzeba mieć uruchomionego facebooka, ani przeglądarki.

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) v0.0.2 - Bolt - 29-12-2009 18:31

Ja ściągnąłem już programik i zapowiada się fajnie na razie nie potrzebuje info z facebooka wziąłem ustawiłem tylko info o restocku Smile

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) v0.0.2 - adamsonm - 29-12-2009 18:31

reput leci, dzięki, na pewno się przyda

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) v0.0.2 - Jeppers - 29-12-2009 18:34

Pomysł zajebisty, wykonanie jeszcze lepsze.
Wielkie dzięki
Reput leci Big Grin