Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta (/Temat-Zarabianie-Na-Sponsokdo-Dokladny-Opis-Ofert-Sieci-Afiliacyjne-Beta-57797) Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 26-08-2012 17:47 Ja już tam nie zarabiam. Ale zarabiałem 25-30 euro dziennie RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Dennisek78 - 26-08-2012 18:18 Recenzja : Otrzymałem poradnik i muszę przyznać że zawiera dość dużą ilość ofert, jedyną wadą jest wydatek 37$ jednakże na początek możemy korzystać z darmowych VPN jednakże musimy się liczyć z szansą że nie uzyskamy kdoz po wykonaniu oferty :/ Ofert jest bardzo dużo, krok po kroku mamy napisane co musimy wykonać by Nam ofertę zaliczono. Ocena : Tekst - 10/10 Przejrzystość 10/10 Cena 9/10 Uważam że ten jednorazowy wydatek MOŻNA ominąć na początku jednakże po uzbieraniu tej kwoty wymaganiem by zarabiać więcej niż 5 euro dziennie byłoby lepiej gdybyśmy jednak wydali te 37$ i mieć spokój z tymi IP Recenzja jest obiektywna, nie zamierzam tutaj pisać że damy radę zarobić w 20 minut 100 euro, jednakże przy odrobinie czasu w 2-54 dni możemy tyle zarobić @Czekam z niecierpliwością za aktualizacją RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - tomazzi - 26-08-2012 18:46 denisek nie wiedziałem, że jesteś tutorem na forum byś wystawiał recenzję dla mnie po opinii coristo osoby która jest tutaj jedną z osób które recenzują, poradnik stracił moje zainteresowanie RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Dennisek78 - 26-08-2012 18:51 Znam się na sponsokdo bo na Nim zarabiam, tak więc myślę że Moja recenzja jest dobra, jeśli masz jakieś wątpliwości co do Moich zarobków na sponsokdo pisz na pw podeśle kilkadziesiąt dowodów wypłat RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - tomazzi - 26-08-2012 19:11 denisek chwalisz się czy żalisz bo nie wiem ?? nie interesują mnie twoje zarobki ani twoja opinia, nie jesteś tutaj tutorem który recenzuje i wystawia recenzje i tyle w tym temacie chcesz być tutorem zgłoś się do admina, może jak otrzymasz tą rangę będę zwracał uwagę wtedy na twoje recenzje, na tą chwilę tutorem nie jesteś więc twoja recenzja jest dla mnie jak powietrze patrzę na recenzję coristo który jest tutaj tutorem RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - Dennisek78 - 26-08-2012 20:38 a patrz se na co chcesz ... nie ma żadnego punktu w którym użytkownik nie może napisać recenzji więc shut up :* Jesteś vipem a regulamin to dla Ciebie sprawa obca ? Czy VIP jest za zgłaszanie postów ? <3 a no tak ... vip jest tylko za zgłaszanie postów :* Ja napisałem subiektywną recenzję, nie chcesz nie czytaj. RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 26-08-2012 20:51 Tak czy siak dwie recenzje sa RE: Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - NowyKoles - 27-08-2012 19:36 Komu mogę dać do recenzji jeszcze z ważnych ludzi na forum a za razem żeby była to osoba znająca się na na Sponsokdo Poradnik do sieci afiliacyjnych jaki obiecałem własnie został zakończony. Jest w fazie beta jednak już dzięki niej można poznać całą zasadę działania tej metody zarobku. W aktualizacjach jego zawarte bedą bardziej szczegółowe informacje oraz więcej screenów. Tak jak mówiłem : Wszyscy którzy zakupili poradnik Sponsokdo dostają poradnik o Sieciach Afiliacyjnych za darmo. Proszę wszystkich którzy zakupili już poradnik o pisanie PW z adresem e-mail na który mam wysłać poradnik o Sieciach Afiliacyjnych. Można także zakupić poradnik tylko do Sieci Afiliacyjnych po cenie 5$ Dziękuję wszystkim za dobre słowa ciesze się że tak bardzo podoba wam się moja praca. UWAGA ! UWAGA !
OSTATNIE SZTUKI DOSTĘPNE! UWAGA ! UWAGA ! OSTATNIE SZTUKI DOSTĘPNE! UWAGA ! UWAGA ! OSTATNIE SZTUKI DOSTĘPNE! UWAGA ! UWAGA ! OSTATNIE SZTUKI DOSTĘPNE! UWAGA ! UWAGA ! OSTATNIE SZTUKI DOSTĘPNE! Zarabianie Na Sponsokdo (Dokładny Opis Ofert) + Sieci Afiliacyjne Beta - surfer0700 - 26-06-2013 17:57 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |