Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. (/Temat-ForexAvail-com-Zarabiaj-od-5-do-25-tygodniowo-57754)

Strony: 1 2

RE: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - tamburyniarz - 25-08-2012 12:21

Na razie to ja mam problemy z LR więc nic nie mogę i tak zrobić.

RE: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - seba12a - 28-08-2012 20:57

1 Jakie jest minimum wypłaty i ile można zlecic wypłat?
2 Ten 1% jest na stałe czy jak ?
3 Jakieś SS wypłat ?
4 Jakieś haczyki ?
5 Działa to jeszcze ?

RE: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - tamburyniarz - 29-08-2012 12:44

(28-08-2012 20:57)seba12a napisał(a):  1 Jakie jest minimum wypłaty i ile można zlecic wypłat?
2 Ten 1% jest na stałe czy jak ?
3 Jakieś SS wypłat ?
4 Jakieś haczyki ?
5 Działa to jeszcze ?

1. Ja dzisiaj zleciłem wypłatę 1$, tak na próbę i przyjęło, więc nie ma limitu chyba. Jak dojdzie to dam dowód. Nie pobierane są za to żadne opłaty. Może przy większych kwotach, ale raczej nie.
2. Ten 1% jest przez 5 dni roboczych. Oczywiście 1% zarobku, tak naprawdę dostajesz 21% dziennie co po 5 dniach daje Ci 105%. Po tym okresie możesz ponownie zacząć plan. Nie musisz czekać, ąż się jeden skończy. Ja aktualnie mam dwa plany i dostaje 21% z obydwóch.
3. Jak pisałem w pkt. 1, będą niebawem. Może nawet dzisiaj. W zasadzie tylko 1$, ale zawsze coś. Potem dodam kolejne.
4. Nie zauważyłem żadnych. Szukając informacji na temat programu w google też żadnych nie znalazłem.Jak już wcześniej pisałem same pozytywne opinie.
5. Działa jak najbardziej.

Skąd masz informację, że scam?

RE: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - seba12a - 29-08-2012 12:58

http://www.allhyipmonitors.com/details/forexavail.com

jak na razie te monitory działały ok więc chyba jest coś nie tak.

RE: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - tamburyniarz - 29-08-2012 13:11

No to zobaczymy czy dojdzie do mnie wypłata. Dam znać.

RE: ForexAvail.com - Zarabiaj od 5% do 25% tygodniowo. - Admin - 30-08-2012 09:08

prawdopodobnie scam, przenoszę.
Jeśli się coś zmieni to proszę o informacje w temacie.