Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wypłata diablo 3 blizzard - sprzedaż złota diablo 3 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149)
+--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165)
+--- Wątek: Wypłata diablo 3 blizzard - sprzedaż złota diablo 3 (/Temat-Wyplata-diablo-3-blizzard-sprzedaz-zlota-diablo-3-57543)

Strony: 1 2

RE: Wypłata diablo 3 blizzard - sprzedaż złota diablo 3 - duzypawel - 17-08-2012 11:26

namówiłeś mnie - lecę do empiku po gierę Smile

RE: Wypłata diablo 3 blizzard - sprzedaż złota diablo 3 - Admin - 17-08-2012 16:44

(17-08-2012 10:51)Scoobyx napisał(a):  Czyli praktycznie darmowa gra Big Grin Zwróci się jeśli to sprzedasz Smile

Cena gry zwróciła się już z 50 razy, w sumie po pierwszych 2 dniach sama gra się zwróciła.

Tak na marginesie to przepłaciłem za gre bo chciałem ją od razu (na początku najłatwiej się dorobić), w emipkach gier nie było a na allegro sprzedali za 150% ceny Ci którzy kupili ją w empikach.
Za swoją grę dałem 240zł mimo że w empiku kosztowała 169.

RE: Wypłata diablo 3 blizzard - sprzedaż złota diablo 3 - Davi - 17-08-2012 18:22

A jeszcze takie pytanie gdzie można to wystawiać to złoto bo muszę obadać te goldy Big Grin