![]() |
Co myślicie o mypay.pl ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co myślicie o mypay.pl ? (/Temat-Co-myslicie-o-mypay-pl-57253) |
RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Filipus - 12-08-2012 12:38 Benek99, ciężko utrzymać ranking jakości powyżej 80%? Śmieszny jesteś, jak podajesz fałszywe dane to ciężko .; ) Ja mam ciągle powyżej 80% i nie narzekam . Wypłaty.. może są opóźnienia ale czy prędzej czy później pieniądze znajdują się na Moim koncie. Plusy rankingu? + Mniej fałszywych danych z "Naszej" strony. + Wystarczy że jedna na czternaście osób odbierze telefon i mamy ranking powyżej 80%. + Ranking sprawdzany co parę dni albo niemal codziennie. Nic dodać, nic ująć. ; ) RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Szakoo - 12-08-2012 12:42 Jak najbardziej w porządku ,. Polecam ![]() RE: Co myślicie o mypay.pl ? - benek99 - 12-08-2012 15:47 Filipus ale bronisz ten serwis ja pierdole.+ Mniej fałszywych danych z "Naszej" strony to chyba gorzej dla użytkowników a nie lepiej więc jak można to zaliczyc do plusów?.Rj przekonbinowany przedtem 100% z kazdej akcjii było teraz trzeba bardziej sie starac żeby mieć te 100%.Cieszyc sie z tego że rj sprawdzany codziennie beznadzieja.Trzeba być głupim żeby cieszyć się z utrudnień! pozatym mało akcjii ostatnio jest.Temat do zamknięcia bo wypowiedzi nudne i nic do tematu nie wniosły tylko zachwalacie nic więcej.(jak ktoś pracuje w firmie marketingowej to wiadomo że bedzie sobie chwalił do usranej śmierci) RE: Co myślicie o mypay.pl ? - sacrifice - 12-08-2012 16:09 jedyne co jest nie w porządku to to, że gry zalicza w kratke ![]() jeszcze pare tygodni temu było po 40 akcji na dzień, a teraz? ledwo 20. jedna akcja od schoobera, jedna nokia, pare od cube.. ciekawe czemu na 4win jest więcej akcji od schoobera i dlaczego nie ma ich na mypay? RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Filipus - 12-08-2012 16:13 Ponieważ ludzie dawali fałszywe dane i sponsorą to nie pasowało. Czemu teraz jest mniej akcji? Wiele stron zakończyło któreś tam edycję, z czasem wrócą jak i ilość akcji. ; ) RE: Co myślicie o mypay.pl ? - sacrifice - 12-08-2012 16:43 niestety Filipius, nie masz racji. z ciekawości zarejestrowałem się na innej stronie działającej na tej samej zasadzie i jest dużo więcej akcji od tych sponsorów. pomijając już fakt, że stawki są o min. 2x do 5x! większe. przykładowo 'u nas' za be2 dostajemy 12gr, a tam 55gr.. za pasaż 36gr z bonusem, tam 50gr. wszystkie akcje typu bonfree tam 40gr, gry za które dostajemy po 10-12gr tam mamy za 30gr, eh. RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Filipus - 12-08-2012 16:53 Pochwal się ową stroną. : ) Z chęcią zobaczę to o czym piszesz. RE: Co myślicie o mypay.pl ? - sacrifice - 12-08-2012 17:08 zadania-internetowe.info ale coś im padło i nie działa, temat na forum pewnie jakiś o niej jest. RE: Co myślicie o mypay.pl ? - Filipus - 12-08-2012 18:30 Przepraszam.. jestem na zadania internetowe i tam jakoś mi dużżżżo słabiej zalicza niż na MyPay. ; ) Był konkurs na nokie, nikomu nie zaliczyli rejestracji tylko po to żeby nie wypłacać kasy. RE: Co myślicie o mypay.pl ? - miniek9090 - 12-08-2012 19:09 moim zdaniem , MyPay jest najlepszym tego typu serwisem ![]() ![]() ![]() |