BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323) +---- Wątek: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! (/Temat-BannersBroker-weryfikacja-konta-prosze-o-pomoc-56926) |
RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - longlay1 - 27-11-2012 08:31 Witam, ponowię temat. Ja mam z kolei problem z tym, że wysłałem skan dowodu jakiś miesiąc temu i żadnej odpowiedzi. Nie mogę również zamówić karty BB bo nie mam autoryzacji konta. W jaki sposób napisać do vectora? Bo nie mogę znaleźć info? RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - twardy - 28-11-2012 00:19 ja wczoraj napisalem ticketa do kanadyjskiego departamentu od tych pierdolek z zatwierdzeniem danych... rano wchodze i mam zatwierdzone wszystko nie ma co czekac, lepiej ich meczyc ticketami...bo ja za pierwszym razem jak wrzucilem skana to sie nie doczekalem przez 1,5 miecha RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - longlay1 - 04-12-2012 09:40 (28-11-2012 00:19)twardy napisał(a): ja wczoraj napisalem ticketa do kanadyjskiego departamentu od tych pierdolek z zatwierdzeniem danych... rano wchodze i mam zatwierdzone wszystko widzisz, ja napisałem wczoraj do polskiego supportu, dostałem odpowiedź że przekazali sprawę do kanady i dzisiaj wchodzę na konto i... dalej zablokowane RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - twardy - 04-12-2012 10:41 no bo sie nie pisze do polskiego supportu bo oni gowno moga a to ze napisali ze przekazali, kto im tam wierzy RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - ochlapus - 06-12-2012 11:50 Ja już trzy razy pisałem do naszego supportu teraz zaczynam atakować Kanadę, bo ile można. Dowód zatwierdzony a adresu już nie mogą:/ RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - ComboThe - 08-12-2012 22:56 Napisz na live chat, na następny dzień będziesz miał załatwione RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - longlay1 - 10-12-2012 15:49 ja napisałem na live chat, i odpisali mi że mam przesłać dowód osobisty z dwóch stron na jednej kartce, bo miałem na dwóch. Ale od 5 dni nie mogę przesłać pliku bo jak wchodzę to "konserwacja - spróbuj później". Też tak macie? RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - Gonziur - 31-12-2012 14:41 Mam problem z zaakceptowaniem dowodu osobistego. Wysłałem skan dowodu 1,5 miesiąca temu. Przed 20 grudnia dostałem odpowiedź, że skan jest nieczytelny, rozmyty i mam przesłać go ponownie. Tak zrobiłem. Kilka dni temu dostałem taką samą odpowiedź. Trochę mnie to zdziwiło, bo podobno do 2 stycznia mieli nie pracować. Czy ktoś miał podobny problem lub pomysł co zrobić? RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - kleomenes - 31-12-2012 15:09 Oni w ogóle chyba mają problem z tym czego konkretnie chcą. Tez miałem info że skany rozmyte, ale jak mają nie być rozmyte skoro znakują tym swoim watermark-iem Jednym słowem to jest masakra i burdel jeśli chodzi o te potwierdzenia RE: BannersBroker - weryfikacja konta, proszę o pomoc! - Gonziur - 31-12-2012 15:14 (31-12-2012 15:09)kleomenes napisał(a): Oni w ogóle chyba mają problem z tym czego konkretnie chcą. Tez miałem info że skany rozmyte, ale jak mają nie być rozmyte skoro znakują tym swoim watermark-iem Jednym słowem to jest masakra i burdel jeśli chodzi o te potwierdzenia Ale wkońcu Ci zatwierdzili dowód? |