![]() |
Dodawanie strony do katalogow - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Dodawanie strony do katalogow (/Temat-Dodawanie-strony-do-katalogow-56618) Strony: 1 2 |
RE: Dodawanie strony do katalogow - Jaro070 - 07-08-2012 14:22 Jeżeli mapa strony jest to OK, nie ma do niej odnośnika w robots, więc myślałem, że sitemapy po prostu nie ma. W MyBB stworzenie sitemapy to kwestia kilku minut (przynajmniej na moim superszybkim internecie 64 kb/s z Orange) Myślisz, że te punkty napisałem bez wchodzenia na forum? Wygląd forum (oprócz stopki) jest przejrzysty. HydePark jest za bardzo rozbudowany jak na początek forum. Jak dla mnie nie warto inwestować w promocję forum jeżeli łamie ono podstawowe zasady SEO. A tak w ogóle to nie szkoda Ci marnować zasoby serwera na Przema? P.S Proszę, nie przeklinaj na forum, bo czytają je także dzieci i nie denerwuj się, bo to skraca życie (czy coś tam). P.S 2 Na SEO znam się jak Donald na premierowaniu, więc sobie SEO Master nie napiszę pod nickiem, bo na SEO się słabo znam. RE: Dodawanie strony do katalogow - milo - 07-08-2012 20:49 Skończ już to. Po prostu nie offtopuj. RE: Dodawanie strony do katalogow - milo - 31-08-2012 21:43 Stawka zmieniona. Dodawanie strony do katalogow - surfer0700 - 11-11-2013 01:23 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |