Czy BannersBroker to scam? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323) +---- Wątek: Czy BannersBroker to scam? (/Temat-Czy-BannersBroker-to-scam-56447) |
RE: Czy BannersBroker to scam? - tomazzi - 24-07-2012 10:00 (24-07-2012 09:35)Meloman napisał(a): Buhahahaha fantazja Verba nie zna granic... Ja z taka fantazja jak Verb nie bawilbym sie w inwestowanie tylko w pisanie bajek, ksiazek fantasy. takie samo jest moje zdanie już mu to też pisałem by bajkopisarzem został w temacie nowości w bb niech wierzy sobie dalej - wolno mu, każdy odpowiada sam za siebie i sam ponosi konsekwencje swoich działań i posunięć jak obudzi się z ręką w nocniku i nie zobaczy ani centa ze swoich zainwestowanych środków i tych zarobionych obróconych to kupi sobie młot pneumatyczny by sobie z głowy wybić wiadomo co no nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać na oficjalne info na stronie google, że ogłasza upadłość z powodu bb zapewne jeszcze może innego giganta bb zrobi bankrutem - czas i życie pokaże kto wie RE: Czy BannersBroker to scam? - malpa2 - 24-07-2012 11:38 Dobre podsumowanie.. Narazie to BB może pomarzyć nawet o kawałeczku tego tortu, jaki zjada ze smakiem Google bo to nie ta liga, ale sam mam nadzieje że BB będzie ostro walczyło o coraz lepszą pozycję RE: Czy BannersBroker to scam? - paolo10 - 24-07-2012 21:49 (23-07-2012 23:18)adax84 napisał(a):(23-07-2012 22:53)Verb22 napisał(a): wszelkie zarzuty to robota albo ludzi z google, fc, albo innych potentatów Biorąc pod uwagę ile osób korzystających z google adsense zostaje zbanowanych za frajer wszystkiego można się po google spodziewać... RE: Czy BannersBroker to scam? - adax84 - 24-07-2012 22:31 (24-07-2012 21:49)paolo10 napisał(a): Biorąc pod uwagę ile osób korzystających z google adsense zostaje zbanowanych za frajer wszystkiego można się po google spodziewać... Nie ta liga - google warte miliardy i BB warte pewnie "zaledwie" miliony. Google wydaje więcej (niż jest warte BB) na projekty eksperymentalne - większość z nich ląduję w koszu - mimo to nie odczuwają wydanych na to pieniędzy. BB bazuję na reklamach (plus to co dodali w v2.5) a Google to w tej chwili wiele rożnych projektów - spółek zależnych - które inwestują w najróżniejsze pomysły. Rozważanie czy BB usilnie stara się "zniszczyć" BB uważam za nie rozsądne. ...a co do adsense to sam z niego korzystam i uważam, że ciężko zostać zbanowanym "za frajer". Każdy oczywiście ma prawo mieć inne zdanie. Dalsze pisanie tutaj na temat to jednak mega of-topic więc ewentualnie można utworzyć odpowiedni wątek gdzie indziej. RE: Czy BannersBroker to scam? - paolo10 - 25-07-2012 09:46 Up, jednak Banners Broker niebezpiecznie szybko się rozwija.... Mimo wszystko sam nie sądzę że to google, prędzej ktoś z bezpośredniej konkurencji BB może JBP, może Zeekrewards, kto wie.... RE: Czy BannersBroker to scam? - AresxXx - 25-07-2012 23:27 Tak zeek i bb na pewno stanowią dla siebie konkurencję. Na pewno, w to wątpić nie można pomimo dwóch osobnych branż. Odnośnie tematu przypuszczał bym wersję, że autor po prostu założył temat i wywołał spekulację w celu znalezienia nowych poleconych. Dowód? Przedstawienie przez autora po kilku postach informacji o czystości i idealności bb zwracając uwagę na co, że pytaniem tematu było czy bb jest czysty. Nowi i nieobyci ludzi z pewnością chętnie by dołączyli. RE: Czy BannersBroker to scam? - Verb22 - 26-07-2012 00:43 żadnych poleconych nie zdobyłem, a temat założyłem po to, bo może pojawią się jakieś nowe info. RE: Czy BannersBroker to scam? - Psek - 26-07-2012 09:51 Coś mi dziś Google nie działa... RE: Czy BannersBroker to scam? - Meloman - 26-07-2012 10:25 Pewnie juz google zbankrutowalo :/ RE: Czy BannersBroker to scam? - paolo10 - 26-07-2012 13:00 Dopiero teraz się zorientowałem, że to Verb założył ten temat . Gościu jak chcesz inwestować to najpierw naucz się panować na emocjami. Jak ci wpłata na JBP szła trochę za długo to już krzyczałeś, że to SCAM i złodzieje. Potem najeżdżałeś na każdego kto pisał o coraz częstszych restartach itd. bo to "stabilna firma", która przetrwa lata. Jednego dnia piszesz że ZeekRewards jest lepsze od Banners Broker i łatwiej tam "zostać milionerem", drugiego dnia piszesz że BB jest the best i wyprodukują tysiące milionerów, żeby pobudzić gospodarkę. Teraz wyjeżdżasz z rewelacjami że to niby SCAM, po to żeby zaraz pisać, że to propaganda ludzi z Google. Ogarnij się trochę, bo z takim podejściem milionerem nie zostaniesz. |