2 miechy a tu CICHO !:/ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: 2 miechy a tu CICHO !:/ (/Temat-2-miechy-a-tu-CICHO-5639) |
RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - Szyna - 22-04-2010 16:48 Ja czekam 3 miechy :/ ale mam to gdzies, to tylko zwykla koszulka... RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - Daminn - 22-04-2010 17:33 Ja czekam od 25,02 i jeszcze nie ma;\ Szkoda bo zależy mi żeby dotarła;] RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - cinexik - 22-04-2010 17:36 koszulka na pewno dojdzie, tylko nie wiadomo kiedy ^^ RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - Athemis - 22-04-2010 17:43 Ja mam Z-Listera od 21lutego chyba i zero odzewu... Trzeba czekać. RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - haggard - 22-04-2010 18:14 Ja z-lista zdobyłem chyba 2 miechy temu około, potwierdzenie zdaje mi sie ze dostalem po 2 tygodniach. Nagrody nie , o to się nie martwię, wolę coś ciekawego zamówić. RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - Mlody666 - 22-04-2010 18:24 Napisałem do nich po raz trzeci 2 dni temu i brak odzewu... RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - Devilry225 - 22-04-2010 18:42 Młody to normalne.Lockerz na co dzień ma setki a nawet tysiące takich maili, nie rozdwoją się by każdemu z kolejna odpisać.Musisz z cierpliwością czekać na swoją kolej.Niektórzy czekają nawet dłużej niż tydzień na odpowiedź. RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - mateja11 - 22-04-2010 18:58 ja czekam pół roku i nic RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - danio426pl - 22-04-2010 19:36 A dwóch moich kolegów dostali już miesiąc temu a u mnie nic i nie dostałem e-maila od nich to ja postanowiłem do nich napisać i mi przysłali coś takiego cytuje Our Z-List T-shirt promotion has been discontinued. We made the shirt available to all Z-listers who obtained their status before March 19th. If you were eligible for a shirt we've tried to reach out to you multiple times in the past to update your address.The information in your Lockerz profile was not sufficient so we could not send you the Lockerz Z-List T-shirt. Unfortunately, March 31, 2010 was our deadline for the Lockerz T-shirt promotion and we can no longer provide you with this option. We're sorry you missed out on the T-shirt, but don't worry -- we have plenty of perks coming your way for reaching Z-list status. Right now, you can earn double PTZ for everything you do on the site, including watching videos or simply logging in. Coming soon, we are introducing a whole new package of Z-List perks and exclusives, so please update your settings so you won't missed out and stay tuned for more to come! Sincerely, The Lockerz crew Lockerz Pittsburgh, PA, USA A przetłumaczone na POLSKI Z naszej-List promocja T-shirt został wstrzymany. Zrobiliśmy shirt dostępny dla wszystkich Z-radła, które uzyskały status przed 19 marca. Jeśli kwalifikowały się do koszuli, które próbowaliśmy dotrzeć do ciebie wiele razy w przeszłości, aby zaktualizować adres.Można informacji w swoim profilu Lockerz nie jest wystarczający więc nie mogliśmy wysłać Lockerz Z-List T-shirt. Niestety, 31 marca 2010 był nasz termin promocji Lockerz T-shirt i nie możemy zapewnić Państwu tę opcję. Przykro nam, że stracili na T-shirt, ale nie martw się - mamy mnóstwo perks na Twojej drodze do osiągnięcia statusu Z-lista. Teraz, możesz zarobić podwójne PTZ za wszystko co robisz na stronie, w tym oglądania filmów albo po prostu zalogować Wkrótce wprowadzamy zupełnie nowy pakiet Z-Lista udogodnień i na wyłączność, więc należy zaktualizować ustawienia, dzięki czemu wygrał Nie ominęło i stay tuned więcej! Z poważaniem, Załogi Lockerz Lockerz Pittsburgh, PA, USA i po koszulce :@:@:@ RE: 2 miechy a tu CICHO !:/ - Mlody666 - 23-04-2010 09:47 danio426pl jak wbiłeś Z-listera po 19 marca to nic dziwnego że nie dostaniesz koszulki - ten temat dotyczy jedynie starszych Z-listerów. |