![]() |
Beer aka I3lood, nofuture... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Beer aka I3lood, nofuture... (/Temat-Beer-aka-I3lood-nofuture-56151) |
RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:44 (17-07-2012 16:41)donek napisał(a): Ściemniasz nieźle sprawdziłem strefę VIP i nic o sprzedawaniu numeru gg... weź się nie ośmieszaj : http://www.darkwarez.pl - Strona Główna -> VIP strefa -> VIP offtopic temat : VIP Handel , tylko i wyłącznie poprzez PW. strona : 2853 RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:45 (17-07-2012 16:42)Krissu napisał(a): Zresztą.. Nawet ludzie ze zmiennym IP nie są anonimowi, bo zmienia się tylko część.. No to zobaczymy i się okaże no i oskarżajcie niewinnych dalej i się dziwicie ,że się bronią i posty im się nabijają ^^ RE: Beer aka I3lood, nofuture... - damianus627 - 17-07-2012 16:46 @up ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Krissu - 17-07-2012 16:47 Hmm, sprawdziłem Twoje posty, widać, gdzie nabijałeś.. ![]() ja po prostu nie ryzykowałbym handlu z Tobą, chyba, że wypłaciłbyś jako 1. ![]() RE: Beer aka I3lood, nofuture... - marcel_kk - 17-07-2012 16:47 Juz rano na niego zwróciłem uwage Beer vel I3lood, nabijał posty jak wściekły, wczorajszy zbanowany oszust powrócił, szybko odrobił utracone posty aby zdobyć zaufanie jak w poprzednim koncie. Zmienne IP mu pomaga, adminowi nie udaje sie takich zbanować, ale zawsze pozostaja szczegóły podczas których gimbusy sami sie wsypują. I3lood nie z nami te numery! ![]() RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:48 zawszę wpłacam pierwszy ^^ nigdy od nikogo nie wziąłem pierwszy kasy. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:51 marcel_kk nie filozofuj bo nie jestem żadnym blood ani nofoture , nigdy nie wysłał mi pierwszy kasy nikt . Gimbusem możesz to sobie sam możesz być. Szkołę ja dawno skończyłem, jeżeli masz jaki kolwiek dowód ,że kogokolwiek w życiu oszukałem wstaw tutaj , to sam odejdę z forum. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - donek - 17-07-2012 16:51 Człowieku co ty w jeden dzień już byś chciał kogoś obrobić. Piszesz posty w odpowiedzi do innych twoich kont. Masz ten sam schemat utworzenia konta co twoja reszta tzn: filmik yt, jakieś pierwsze lepsze pierdoły z google, opis skopiowany i zdjęcia pierwsze lepsze. Nie pisz podwójnych postów. Zmienne IP i tak ci nic nie da. P* cię znajdzie. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:53 (17-07-2012 16:51)donek napisał(a): Człowieku co ty w jeden dzień już byś chciał kogoś obrobić. Piszesz posty w odpowiedzi do innych twoich kont. Masz ten sam schemat utworzenia konta co twoja reszta tzn: filmik yt, jakieś pierwsze lepsze pierdoły z google, opis skopiowany i zdjęcia pierwsze lepsze. nie pograżaj się znowu jak z tym dw. na dw taką sam mam awatar oraz sygnę już od ponad 1,5 roku. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:54 Tak dla was najlepiej kazdy nowy użytkownik co się udziela na stronie to oszust który założył znowu konto ogarnijcie się troche. |