Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Beer aka I3lood, nofuture... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Beer aka I3lood, nofuture... (/Temat-Beer-aka-I3lood-nofuture-56151)

Strony: 1 2 3

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:44

(17-07-2012 16:41)donek napisał(a):  Ściemniasz nieźle sprawdziłem strefę VIP i nic o sprzedawaniu numeru gg...

weź się nie ośmieszaj :
http://www.darkwarez.pl - Strona Główna -> VIP strefa -> VIP offtopic

temat :

VIP Handel , tylko i wyłącznie poprzez PW.

strona :
2853

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:45

(17-07-2012 16:42)Krissu napisał(a):  Zresztą.. Nawet ludzie ze zmiennym IP nie są anonimowi, bo zmienia się tylko część.. Smile Zobaczymy, jednak 110postów dzisiaj od razu mnie zraniło, zresztą, jak nie jeden user dzisiaj, więc.. Szczerze powiedziawszy, zamyka mi się to wszystko w jedno kółko.

Z tego konta 30zł
Z tamtego 2,5
a z następnego może 200zł się uda?

No to zobaczymy i się okaże no i oskarżajcie niewinnych dalej i się dziwicie ,że się bronią i posty im się nabijają ^^

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - damianus627 - 17-07-2012 16:46

@up bekabekabekabeka dawno się tak nie uśmiałem. Kradnie od ludzi a później na bukmacherkę wpłaca.

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Krissu - 17-07-2012 16:47

Hmm, sprawdziłem Twoje posty, widać, gdzie nabijałeś.. Smile
ja po prostu nie ryzykowałbym handlu z Tobą, chyba, że wypłaciłbyś jako 1. Smile Widzę w Tobie bardzo duże połączenie z resztą I3loodów i nofuturów.

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - marcel_kk - 17-07-2012 16:47

Juz rano na niego zwróciłem uwage Beer vel I3lood,
nabijał posty jak wściekły,
wczorajszy zbanowany oszust powrócił,
szybko odrobił utracone posty aby zdobyć
zaufanie jak w poprzednim koncie.
Zmienne IP mu pomaga, adminowi
nie udaje sie takich zbanować,
ale zawsze pozostaja szczegóły podczas których
gimbusy sami sie wsypują.
I3lood nie z nami te numery!

[Obrazek: dgs9dy.jpg]

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:48

zawszę wpłacam pierwszy ^^
nigdy od nikogo nie wziąłem pierwszy kasy.

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:51

marcel_kk nie filozofuj bo nie jestem żadnym blood ani nofoture ,
nigdy nie wysłał mi pierwszy kasy nikt .
Gimbusem możesz to sobie sam możesz być.
Szkołę ja dawno skończyłem, jeżeli masz jaki kolwiek dowód ,że kogokolwiek w życiu oszukałem wstaw tutaj , to sam odejdę z forum.

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - donek - 17-07-2012 16:51

Człowieku co ty w jeden dzień już byś chciał kogoś obrobić. Piszesz posty w odpowiedzi do innych twoich kont. Masz ten sam schemat utworzenia konta co twoja reszta tzn: filmik yt, jakieś pierwsze lepsze pierdoły z google, opis skopiowany i zdjęcia pierwsze lepsze.

Nie pisz podwójnych postów. Zmienne IP i tak ci nic nie da. P* cię znajdzie.

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:53

(17-07-2012 16:51)donek napisał(a):  Człowieku co ty w jeden dzień już byś chciał kogoś obrobić. Piszesz posty w odpowiedzi do innych twoich kont. Masz ten sam schemat utworzenia konta co twoja reszta tzn: filmik yt, jakieś pierwsze lepsze pierdoły z google, opis skopiowany i zdjęcia pierwsze lepsze.

nie pograżaj się znowu jak z tym dw.
na dw taką sam mam awatar oraz sygnę już od ponad 1,5 roku.

RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:54

Tak dla was najlepiej kazdy nowy użytkownik co się udziela na stronie to oszust który założył znowu konto ogarnijcie się troche.