Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Twoja najlepsza inwestycja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Twoja najlepsza inwestycja (/Temat-Twoja-najlepsza-inwestycja-55884)

Strony: 1 2

RE: Twoja najlepsza inwestycja - tomazzi - 12-07-2012 09:08

czy temat i dyskusja w nim powinna wyglądać i polegać na tym co kto napisał i o kogo mu chodziło?
chyba nie ...
więc może by ten spam i off został usunięty a pozostało to co dotyczy treści 1 postu

rozpisałeś się o opisie konta co na nim masz i co daje ale nie wspominasz nic na temat opcji zapłaty czy to konto bankowe, czy paypal, payza o tym nie ma ani słowa
no chyba, że ja jestem ślepy już z tytułu wieku ...
brak mi screen z konta pokazujących obraz sytuacji konta którą opisałeś tylko słownie

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 09:45

(12-07-2012 09:08)tomazzi napisał(a):  czy temat i dyskusja w nim powinna wyglądać i polegać na tym co kto napisał i o kogo mu chodziło?
chyba nie ...
więc może by ten spam i off został usunięty a pozostało to co dotyczy treści 1 postu

rozpisałeś się o opisie konta co na nim masz i co daje ale nie wspominasz nic na temat opcji zapłaty czy to konto bankowe, czy paypal, payza o tym nie ma ani słowa
no chyba, że ja jestem ślepy już z tytułu wieku ...
brak mi screen z konta pokazujących obraz sytuacji konta którą opisałeś tylko słownie
właśnie uploaduję filmik na yt. Pozdrawiam

RE: Twoja najlepsza inwestycja - tomazzi - 12-07-2012 10:08

ok już wiem jak konto wygląda praktycznie a nie teoretycznie Wink

tylko dalej nie wiem jaka forma zapłaty na jakie konto w przypadku ewentualnego zakupu

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 12-07-2012 10:20

(12-07-2012 10:08)tomazzi napisał(a):  ok już wiem jak konto wygląda praktycznie a nie teoretycznie Wink

tylko dalej nie wiem jaka forma zapłaty na jakie konto w przypadku ewentualnego zakupu

proszę Wink

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 13-07-2012 05:37

refresh aktualne

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 14-07-2012 10:15

odświeżam

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 16-07-2012 08:08

odświeżam na koncie jest już 59.70$

RE: Twoja najlepsza inwestycja - Szakallt - 16-09-2012 16:49

do zamknięcia

Twoja najlepsza inwestycja - surfer0700 - 26-06-2013 17:59

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.