![]() |
PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji (/Temat-PPA-pobieranie-aktywowanie-subskrybcji-55883) Strony: 1 2 |
RE: PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji - surfer0700 - 12-07-2012 20:32 Ok. Czyli Orange = PIN. A jak to wygląda ze starterami z Heyah? RE: PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji - XxGroszekxX - 12-07-2012 20:37 najlepiej zalicza z heya t-mobile i plus orange nie polecam kupowac starterow i po za tym jest latwiej szybciej zalicza ( nie trzeba czekac 5 min.) no i maja heya plus i T-M maja lepszy zasieg bo orange to tragedia RE: PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji - szpilmen - 12-07-2012 22:55 Nie żadne zabezpieczenie, tylko reklamodawcy mają pewne kłopoty, nie raz się tak zdarza. Chcesz zarabiać na ppadownload a nie wiesz jak ? Pisz na numer gg: 39285557 Ten Pan dobrze się zna na rzeczy powie Ci: - skąd brać startery i jakie - codziennie aktualizuje swoją listę z działającymi ofertami dla poleconych - powie Ci jak wykonać ofertę (przeglądarka, IP, ciasteczka) - da ogólny poradnik z czym to się je Jemu na prawdę ładnie wchodzą pobranie i wie jak je wykonywać. RE: PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji - damianus627 - 12-07-2012 23:44 Ja nie wiem jak wy ale ja robiłem ofertę dzisiaj na rewardingways co trzeba wysłać sms i normalnie wpisałem numer, sms nie wysłałem a zaliczyło. RE: PPA - pobieranie / aktywowanie subskrybcji - surfer0700 - 13-07-2012 06:11 szpilmen, dzięki. napisałem do niego, zobaczymy co z tego wyjdzie. temat uważam za zamknięty. |