LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! (/Temat-LockBuzz-com-Zarabiaj-na-skracaniu-linkow-MEGA-wysokie-stawki-55719) |
RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tollusiek - 24-07-2012 14:56 Jakieś dowody wpłat, cokolwiek? Wygląda nieźle, pozdrawiam. RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - LockBuzz - 24-07-2012 19:11 Dopiero zaczęliśmy działalność więc na razie dowodów nie ma Userzy się zbierają i powoli pierwsze $ wpadają na ich konta RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Tochkan - 26-07-2012 13:17 Jest ! Moja pierwsza wypłata z tego serwisu (wypłacają bez żadnych problemów,bardzo szybko) : Kwota zarobiona w kilka dni (w kilka dni ponieważ dość wysokie stawki były) , ogółem pomogę w zarabianiu w zamian za rejestrację z reflinku - kontakt PW . Mam parę nisz,będę je wykorzystywał. Myślę nad połączeniem tego, będę wrzucał pliki na jakieś serwisy PPA , i potem będę blokował LockBuzzem ,linki PPA , 2x zarobek : ) RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Tochkan - 29-07-2012 17:16 PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCYCH ! [attachment=703] http://lockbuzz.com/tools/TutorialPL.zip Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, pisz śmiało! Pozdrawiam serdecznie. RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Killer - 30-07-2012 08:56 Lockbuzz to kolejny projekt Michała Bereszyńskiego no chyba że jego brat czy stryj to prowadzi z jego komputera nie polecam osobom szanującym swój czas. RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Tochkan - 30-07-2012 09:46 Prosiłbym jednak osoby ,które po pierwsze nic nie wnoszą do tematu, psują naszą opinię , za przeproszeniem nic nie wiedzą w Tym temacie. Michał ,razem z drugim kolegą prowadzili MegaEarn. Nie oszukał nikogo ,dopilnował aby wszystkim wypłacili,więc proszę nie pisać głupot. W przeciwieństwie do Mareczka XP ,który tworzył serwisy ala MegaEarn,wypłacił 3 razy,resztę brał dla siebie , Michał to godny zaufania człowiek. Więc na przyszłość, prosiłbym jednak o nie pisanie nieprawdziwych informacji. LockBuzz jest projektem nie tylko Michała. RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - DDK - 30-07-2012 09:51 (30-07-2012 09:46)Tochkan napisał(a): Michał ,razem z drugim kolegą prowadzili MegaEarn. Nie oszukał nikogo ,dopilnował aby wszystkim wypłacili,więc proszę nie pisać głupot. Właśnie widać jak wypłacił ostatnie wypłaty. Aż mu strone hackneli ahhaha RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 09:54 (30-07-2012 09:46)Tochkan napisał(a): Prosiłbym jednak osoby ,które po pierwsze nic nie wnoszą do tematu, psują naszą opinię , za przeproszeniem nic nie wiedzą w Tym temacie. po takim tonie wypowiedzi dla mnie widać to tak jak byś miał coś wspólnego z tym serwisem więc dowód paypal w twoim poście dla mnie nie jest żadnym dowodem wypłaty i wypłacalności serwisu tylko przelewem kolegi dla kolegi z konta na konto a jak coś jest M. bereszyńskiego to popieram w pełni wypowiedź Killer - najlepiej omijać szerokim łukiem i trzymać się od tego z daaaaaleka RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - haggard - 30-07-2012 10:06 Ze stylu wypowiedzi Lockbuzz można wywnioskować, że z konta pisze ta sama osoba, która pisała z Michała Bereszyńskiego. Nie stosowanie kropek, zdania w nowych liniach ;s RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 10:14 (30-07-2012 10:06)haggard napisał(a): Ze stylu wypowiedzi Lockbuzz można wywnioskować, że z konta pisze ta sama osoba, która pisała z Michała Bereszyńskiego. na koncie michała już dawno wypowiedzi na forum nie było może czas sprawdzić czy Lockbuzz i michał bereszyński to nie jedna i ta sama osoba i te 2 konta to multikonta |