[Rozwiązane]LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon (/Temat-Rozwiazane-LOCKERZ-nie-wyswietla-punktow-i-niereaguje-gdy-przycisne-przycisk-cooming-soon-55) |
RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Kleszczman - 14-11-2009 11:48 Zawsze może być tak że JAVA`y nie masz zainstalowanej na kompie, bo i tak czasem bywa Sprawdź w panelu sterowania potem programy i funkcje(dla visty) i looknij czy gdzieś na liście jest java. Jak nie masz to ściągnij jako wtyczkę w przeglądarce bądź wygoogluj RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - BeSTeK - 14-11-2009 11:54 Kleszczman, a co ma java do javaskryptu bo nie rozumiem xD Java akurat nie jest na lockerz potrzebna Jak już to może nie mieć FLASHA... Ale Javy? Po co Ci Java na lockerz? RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Magnus - 14-11-2009 12:04 ja zrobiłem konto na innym kompie i działa 22PTZ mam RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Kleszczman - 14-11-2009 12:17 (14-11-2009 11:54)bestek napisał(a): Kleszczman, a co ma java do javaskryptu bo nie rozumiem xD Java akurat nie jest na lockerz potrzebna Uhhhh..... ja nie moge wczoraj popiłem i jeszcze chyba do końca kac nie wyleczony Dzięki za sprostowanie bestek Niestety chcemy czy nie jedyne co nam pozostaje to modlitwa że od grudnia Lockerz będzie działał w pełni jak trzeba RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - BeSTeK - 14-11-2009 12:21 Ależ nie ma za co tylko z Bananem troszeczkę się posprzeczałem z tego powodu xD @Admin zwracam honor masz +1 reputa odemnie =) RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - @eryt$ - 14-11-2009 12:21 Mam zainstalowanego flasha i jave Może inne pomysły ?? RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - BeSTeK - 14-11-2009 12:24 Już się pytałem czy sprawdzałeś na innym komputerze, ale jakoś nie odpowiedziałeś więc ponawiam pytanie RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - @eryt$ - 14-11-2009 12:26 Tak u siebie na kompie i na laptopie RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - Admin - 14-11-2009 12:31 no to mail do lockerz RE: LOCKERZ nie wyświetla punktów i niereaguje gdy przycisne przycisk cooming soon - @eryt$ - 14-11-2009 12:35 Już wysłany |