CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego (/Temat-CPMPROFIT-COM-Zamkniecie-programu-partnerskiego-54957) Strony: 1 2 |
RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - michal4152 - 24-06-2012 09:42 (24-06-2012 07:29)Admin napisał(a): w ciągu 3 ostatnich lat żadnych popupów nie było, a chyba nie mamy zamiaru rozmawiac o tym co działo się powyżej 5 lat temu ? Jak nie wierzysz udowodnię że były nawet nie którzy się pytali jak wystawiać te reklamy żeby więcej zarobić forum.optymalizacja.com/lofiversion/index.php/t65923.html Zatkało kakao? RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - Admin - 24-06-2012 22:29 @up nie zatkało gdyż mylisz się, popupy są niedostępne dla zwykłych wydawców, a film który dałeś nie wiem czemu ma służyć ? reflinkowi dla kamila? Reklamy popup można uzyskać wyłącznie (i nie zawsze) jeśli posiada się duży ruch, wtedy trzeba osobiście skontaktować się z cpmprofit i liczyć na ich dobre serce. RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - michal4152 - 25-06-2012 09:21 Nie po to żeby zareklamować jego reflinka czy jego film ale po to żeby udowodnić ci że były dostępne popup 2:04min widać stronę główną a po niżej treść że za ruch banery mają mniejszy od popup. I nie wciskaj mi kitu że nie były RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - Admin - 26-06-2012 14:18 Nie wciskam zadnego kitu popupy nie sa i nigdy nie byly ogolnodostepne dla kazdego, odsylam do mojego poprzedniego postu. Przeczytaj dokladnie co jest napisane na materiale filmowym, w poprzednim poscie juz o tym pisalem - byla to oferta skierowana do osob posiadajacych duzy i interesujacy ruch. Odsylam Cie do regulaminu cpmprofit ktory jasno ZAKAZUJE umieszczania ich reklam w popupach. http://www.cpmprofit.com/index.php?menu=help RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - tomazzi - 03-07-2012 23:41 w dniu wczorajszym otrzymałem wypłatę zleconą po zniesieniu minimum ( 30 czerwca) czyli czekałem 3 dni co najdziwniejsze zleciłem dużą wypłatę 26 czerwca i jej jeszcze nie dostałem ... rozumiałbym gdyby zrealizowali pierwsze wcześniej zleconą wypłatę a tutaj jest na odwrót mam nadzieję, że jeszcze zobaczę swoje środki zlecone 26 RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - N55 - 04-07-2012 13:48 Mi też ta z 29 już przyszła. RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - Admin - 04-07-2012 22:33 (03-07-2012 23:41)tomazzi napisał(a): w dniu wczorajszym otrzymałem wypłatę zleconą po zniesieniu minimum ( 30 czerwca) Cpmprofit zawsze późno wypłacało, sam dalej czekam na tą ostatiną wypłatę, przeważnie trwało to ok.2-3 tygodnie. RE: CPMPROFIT.COM - Zamknięcie programu partnerskiego - surfer0700 - 04-07-2012 22:40 Ja czekałem równy tydzień. Miałem zebrane jakieś 30 parę złotych. |