Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Daily Profit Always! 5% dziennie przez 50 dni - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Daily Profit Always! 5% dziennie przez 50 dni (/Temat-Daily-Profit-Always-5-dziennie-przez-50-dni-54703)

Strony: 1 2

RE: Daily Profit Always! 5% dziennie przez 50 dni - investor2012 - 16-01-2013 20:55

UPDATE o wznowieniu wypłatami
Admin poprosił utworzyć ten komunikat od wypunktowania wysłanych do mnie z jego domu.
swoich wielkich facetów wiadomości. Po pierwsze jednak, robię to dla admina jak on przechodzi kolejny rutynowy sprawdzić się na jego działanie i tym nerek kłopotliwego .. Ok. .. to jest to, czego oczekiwaliśmy .. i proszę ..... czytać te słowa, nie interpretują je .. On lub wkrótce po 18 stycznia, Admin mówi, cytuję bezpośrednio " Będę wysyłać e-mail do wszystkich członków, aby uzyskać sprawdzić swoje konto ponownie i upewnij się NO MORE zmiany muszą zrobienia, jak zacznę za $ 50 za zmiany. dam członków o 7 do 10 dni, aby sprawdzić. Wtedy wyłączyć przycisk "Edytuj" i zacząć się do zwrotu z powrotem wszystkie wypłaty oczekujących. " UWAGA .. proszę, nie ma dyskusji na temat ewentualnych opłat za błędy nie ustalonych w tym okresie czasu. Można dyskutować ponownie ... aby kontynuować ... " z grubsza, w dniu lub po prostu po 1 lutego 2013 r., I pozwolić ci, którzy są jeszcze zrobić grosza do przedstawienia żądania wypłaty. Następnie potem przenieść się do partii 2 i następnie partia 3 .... To ogłoszenie - Dave - nie mogą stwarzać wrażenia, że wszystko będzie się odbywać w określonych dniach i godzinach, widzę mój czas szacuje podana przed podjęto jako dosłowne i stacjonarnych.. " UWAGA. . Ramy czasowe dla partii 2 i 3 zostaną opublikowane tuż przed lub tuż po partii 1 wypłaty za pomocą zaczęły. Nie mam pojęcia, czy jakieś ograniczenia mają być stosowane, więc nie ma sensu pytać mnie prawdziwe lub zastanawiające nad nim. Kiedy wiem, będziesz wiedzieć, ile admin Wiadomości te informacje. Dla tych, którzy nie wiedzą jeszcze, . partia jeden = członkowie, którzy nigdy nie dokonali wycofania historii . partia dwa = użytkownicy którzy dokonali wypłaty, ale jeszcze nie w zysku partii trzy = ci członkowie, którzy już są w rachunku zysków .... każdy ma do zapłacenia! Proszę nie zatrzymywać się na małych punktów lub problemów, lub spróbować sekund admina odgadnąć. On jest tutaj, zawsze było i w rowku, aby rozpocząć wypłatami. Zaprawdę, to jest nadmiernie ridingly ważne wiedzy, aby podjąć z tego wspaniałego ogłoszeniu. Cytując powiedzenie lokalnej ... Jestem "na księżyc" szczęśliwa, aby ten komunikat. Jego wielki dzień dla nas wszystkich. TERAZ, sprawdź ... no potrójne sprawdzić swoje konta ... Jeśli nadal masz problemy, prywatną wiadomość mnie ASAP ... Pamiętaj, masz czas, ale jesteśmy już na odliczanie redukującego .. Get wahnięcia na facetów ..... Sherlock, dumnie delegowania w imieniu administratora ..