![]() |
PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony (/Temat-PAYPAL-Dostep-do-Twojego-konta-zostal-ograniczony-54565) |
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - bartex89 - 11-06-2012 12:17 tez dostałem dzis, i o dziwo zadnego sporu nie mam a karta kredytowa wygasła mi w lutym RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Shadecaster2 - 11-06-2012 12:41 też dostałem to samo a najlepsze jest to że nie mam karty kredytowej ;d jak ktoś będzie wiedział o co chodzi proszę o info. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - donmateo16 - 11-06-2012 12:56 Też nie mam dodanej karty kredytowej, jedynie rachunek bankowy i zweryfikowane konto, nie rozumiem o co im chodzi..... RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - pr3tor - 11-06-2012 13:57 omg! Ciekawe za co to .. I like pp-.- RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - marcel_kk - 11-06-2012 14:03 To jakas gruba sprawa, bo i ja dostałem to samo pomimo ze nigdy nie powiazałem karty kredytowej z PayPal bo jej nie posiadam, a jedynie mam powiązane z kontem bankowym ( zweryfikowane) O co tu biega ??? RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - pr3tor - 11-06-2012 14:05 i nie mam żadnej karty kredytowej a na koncie miałem 110zł.. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - pr3tor - 11-06-2012 14:07 ja tak samo jak marcel. powiązane z kontem bankowym a karty kredytowej nie mam .. god damn't . może zadzwonie do nich... A jak u innych wygląda sprawa? RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - tom345 - 11-06-2012 14:08 u mnie też to samo.sporu niemam,a mam ograniczenie konta RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - pr3tor - 11-06-2012 14:09 grubsza sprawa. zobaczymy jak się rozwinie.. omg.. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - marcel_kk - 11-06-2012 14:10 "Wypłata pieniędzy z konta będzie możliwa w ciągu 180 dni od daty otrzymania ostatniej płatności. Gdy środki będą dostępne, wyślemy wiadomość e-mail z powiadomieniem. Chcemy tylko upewnić się, że na koncie są środki wystarczające do pokrycia cofniętych płatności." Czyli za pół roku dopiero odmrożą kase ? |