[Scam] Globo-Treasure - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Scam] Globo-Treasure (/Temat-Scam-Globo-Treasure-54552) Strony: 1 2 |
RE: [Scam] Globo-Treasure - jureks95 - 27-06-2012 19:28 To po co jest dalej strona ? Niech wyłączą w cholere i tyle. RE: [Scam] Globo-Treasure - UniverMan - 27-06-2012 19:28 Ja slyszalem,ze zmieniali serwer,co jakis czas i dlatego jest niby 2 lata.A tak naprawde sie w ciagu tych 2 lat scamil kilkanascie razy.Dobre mam informacje?Potwierdzi to ktos,kto w tym dlugo siedzi?Tez opinie na forach niektorych byly,takie, ze dobrze globotreasure dobrze oplacali monitor i stąd, az taki długi okres widnial w zakladce "zywotnosc porgramu",ale ile w tym prawdy to nie wiem dokladnie. RE: [Scam] Globo-Treasure - jureks95 - 27-06-2012 19:44 Powiem wam jedno, nie ma to jednak jak JustBeenPaid. Trzeba się trzymac jednego dobrego i tyle. RE: [Scam] Globo-Treasure - Morlok - 27-06-2012 20:00 (27-06-2012 19:28)UniverMan napisał(a): Ja slyszalem,ze zmieniali serwer,co jakis czas i dlatego jest niby 2 lata.A tak naprawde sie w ciagu tych 2 lat scamil kilkanascie razy.Dobre mam informacje?Potwierdzi to ktos,kto w tym dlugo siedzi?Tez opinie na forach niektorych byly,takie, ze dobrze globotreasure dobrze oplacali monitor i stąd, az taki długi okres widnial w zakladce "zywotnosc porgramu",ale ile w tym prawdy to nie wiem dokladnie. Nie wiem czy serwer zmieniali "co jakiś czas", wiem że zmieniali raz w marcu. A twierdzenie że długi okres żywotności jest spreparowany to jakieś nieporozumienie. Program był omawiany na wielu forach 2 lata temu (27-06-2012 19:44)jureks95 napisał(a): Powiem wam jedno, nie ma to jednak jak JustBeenPaid. Trzeba się trzymac jednego dobrego i tyle. Tutaj chyba komentarz jest zbędny ale aż mnie kusi. Po pierwsze - wsadzanie całej kasy do jednego wora wynika z braku wyobraźni finansowej. Po drugie - w czym jest lepszy? - bo zarabia najmniej ze wszystkich dostępnych ? - bo trzeba oddać 4-8% przy wypłacie tych niskich zysków ? - bo wypłaty nie starczają dla wszystkich i trzeba ponawiac później? - bo nie przedstawia żadnych źródeł przychodów (jest jawną piramidą) ? - bo strona sie laguje i jest mocno niedorobiona ? Dziękuję za uwagę [Scam] Globo-Treasure - Hybrid1990 - 24-11-2018 17:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |