Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! (/Temat-Mega-Surf-pl-darmowa-wymiana-ruchu-54203) |
RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 11-08-2012 20:41 nie wiesz jak długo przewidują przerwę ? RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - Lukis92 - 11-08-2012 21:13 Strona już działa. Odp: RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - mmichal013 - 12-08-2012 12:53 (11-08-2012 21:13)Lukis92 napisał(a): Strona już działa. Ciekawe ale mi dalej nie działa. Wysyłane z mojego V880 za pomocą Tapatalk 2 edit: dobra już działa RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 13-08-2012 20:05 strona działa powie mi ktoś ile czeka się na realizację zleconej wypłaty ? RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 14-08-2012 12:26 w dniu wczorajszym zleciłem wypłatę - na tą chwilę brak realizacji ( nigdzie nie ma podane na stronie w jakim czasie zostanie zrealizowana) brak również historii kiedy,ile zleciliśmy i co dalej idzie kiedy zostało zlecenie zrealizowane dzisiaj poszło zlecenie 2 wypłaty i w godzinach wieczornych pójdzie 3 zlecenie ciekaw jestem czy wypłacą i kiedy na samej stronie są niby aż 2 dowody wypłat, ale czy na prawdę wypłacają ... czas pokaże RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 15-08-2012 21:22 zlecone 3 wypłaty. dalej nie zrealizowane ... ciekawi mnie czy serwis nie jest scam bo coraz więcej osób pisze, że czeka już po 4-5 dni na realizacje i ich nie ma ... RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - darkmatthew - 16-08-2012 01:53 Witryna mega-surf.pl zawiera treści z witryny pyjivga.ru, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem. Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny. Powiadomiliśmy już właściciela witryny pyjivga.ru, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem pyjivga.ru zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google. RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tommy003 - 16-08-2012 10:06 Napewno ten serwis to scam, czekam na wypłatke już chyba 5 dzień, nawet nie zliczam tego już RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 16-08-2012 11:22 (16-08-2012 10:06)tommy003 napisał(a): Napewno ten serwis to scam, czekam na wypłatke już chyba 5 dzień, nawet nie zliczam tego już czekam jeden dzień krócej, wygląda iż na prawdę scam do tego jak 2 posty wyżej zawirusowana sama strona nie powiem pogratulować, ktoś kto nie ma google chrome to nałapie różnego rodzaju niespodzianek po prostu no comment RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 16-08-2012 16:44 zadałem na chacie serwisu pytanie o czas realizacji wypłat, otrzymałem odpowiedź od admina, że do 30 dni, więc o ile dostaniemy to poczekamy mega długo na realizację jeśli oczywiście czekać będziemy 30 dni ... |