Kto wygra Premier League? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kto wygra Premier League? (/Temat-Kto-wygra-Premier-League-5397) Strony: 1 2 |
RE: Kto wygra Premier League? - korbakornik - 25-04-2010 19:10 jak dla mnie man u da rade wystaczy zwykly remis niebieskich i komplet punktow man u historia kilkakrotnie pokazala ze chelsea ciezko radzi sobie z presja ciazaca na pierwszym miejscu z tak mala przewaga. nawiasem mowiac pierwszego dnia swiat bozego narodzenia napisalem smsa do wrozki z zapytanie czy man u bedzie mial mistrza, to mi odpisala: "Karty pokazuja ze i tym razem ida sie zdobyc zwyciestwo temu klubowi sportowemu powodzenia zycze pozdrawiam." takze jestem spokojny RE: Kto wygra Premier League? - rj7rad - 25-04-2010 19:13 Oglądałem dzisiejszy mecz Chelsea i muszę powiedzieć, że cudeńko. Moim zdaniem to właśnie Chelsea zasłużyła na mistrza. No ale wszystko okaże się za tydzień kiedy niebiescy pojadą do Liverpoolu (jeśli nie za tyd to poprawcie ) Liverpool ostatnio gra o niebo lepiej niż kilka miesięcy temu. Oby z Chelsea nie zagrał Torres. RE: Kto wygra Premier League? - MareKSG - 04-05-2010 14:32 37 kolejka Premier League... Arsenal pogrąża się jeszcze bardziej przegrywając z Blackburn, natomiast załamany Manchester United zwycięża na wyjeździe 0:1 z Sunderland. Cała kolejka zapowiadała się niezwykle ciekawie ale już po 35 minutach meczu Liverpoolu z Chelsea przestałem oglądać dalszą sytuację. Mecz ten jest identyczny do meczu Lechia - Piast. Lechia z początku wygląda tak choćby chciała wygrać aż tu nagle bramka dla Piasta właściwie z niczego. Mecz Liverpool - Chelsea - przeważa Liverpool aż tu nagle za słabe podanie Gerrarda do bramkarza... Jeszcze nigdy nie widziałem żeby Gerrard który ma petardę w nodze kopnął tak słabo. W obu tych meczach zarówno Lechia jaki i Liverpool okazały akt frajerstwa najprościej w świecie podkładając się. Lechia za ubiegłoroczny pojedynek z Piastem, na który kibice z Gliwic wystosowali list do piłkarzy Piasta o to by podłożyć się Lechii - powód? Spadek znienawidzonego Górnika. Liverpool właściwie nie miał powodów do podkładania się ale czy nie dziwna jest dzisiejsza sensacyjna wiadomość jakoby Joe Cole miał przejść do Liverpoolu? Niechciany Cole za mistrzostwo... W sumie i jednym i drugim się to opłaca. W następnej kolejce Manchester zagra u siebie ze Stoke natomiast Chelsea zagra z Wigan Athletic. Wigan nie jest słabym zespołem i mam nadzieję, że urwie Chelsea punkty. Manchester United 3:0 Stoke City Chelsea Londyn 1:1 Wigan Athletic Od dzisiaj Liverpool to dla mnie Looserpool RE: Kto wygra Premier League? - Kalis - 04-05-2010 15:34 1.Chelsea 2.Man UTD 3.Arsenal RE: Kto wygra Premier League? - MareKSG - 09-05-2010 19:13 Wszystko już jest jasne... Chelsea Londyn mistrzem Anglii! Za bardzo rozpisywać się nie będę, bo i tak to nic nie da... Gratulacje dla Manchesteru United za uczciwie zdobyte, bez pomocy innych, wicemistrzostwo Anglii! RE: Kto wygra Premier League? - Gumowy - 09-05-2010 19:49 Tak jak obstawiałem Nie ciesze się z tego że Chelsea wygrała tylko że ManU przegrało |