InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację (/Temat-InstallC-Niby-zarabianie-na-uploadzie-przez-aplikacje-53892) |
RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - daniel42na - 22-01-2013 22:01 (22-01-2013 21:50)jeanseaa napisał(a): Zbyt Piękne zeby było prawdziwe. Takie duże stawki ?? Zalatuje SCAM'em. I żadnego jeszcze dowodu wypłaty nie ujrzałem. Po 1 i najważniejsze, nie wiem gdzie tu widzisz za wysokie stawki. Stawki sobie ustalasz sam a serwis z każdą płatnością pobiera od Twoich zarobków prowizje, więc nie traci. Po 2 dzisiaj dostałem mail: Cytat:Ze względu na opóźnienia w płatnościach od operatorów sieci komórkowych, wszystkie zaległe płatności dla użytkowników zrealizujemy dopiero w dniu 5.2.2012Widocznie mają problem z wypłatą od serwisów "premium-sms" każdy wie jak to z nimi bywa.. Zobaczymy, może akurat będzie dobrze. // Oczywiście nigdzie ich nie bronie, ale dajmy jeszcze cień szansy RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - jeanseaa - 23-01-2013 18:55 Właśnie o to mi chodziło ze samemu można sobie ustawić tak wysoką stawkę za rozpakowanie pliku az do progu około 4 zł. A post napisany przez usera o nazwie konta ''InstallC'' który się tutaj wypowiadał powinien zostać zweryfikowany przez administracje. I po pomyślnym sprawdzeniu nadanie konta oficjalnego jak w przypadku autoryzowanych kont PPA które są tutaj założone. Kazdy moze sobie założyć konto pod dowolną nazwą o ile nie jest zajęta. I podszyć się pod nią. RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - davvidd17 - 16-02-2013 16:40 Nie polecam to złodzieje zarobiłem 466 złoty i nie chcą mi wypłacić od grudnia czekam na pieniądze ale nie chyba już ich nie dostane dodaje załącznik dla potwierdzenia ze to wielcy oszuści [attachment=1532] RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - kuba48 - 16-02-2013 18:34 Napisz do nich zobaczysz co odpisza. RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - davvidd17 - 16-02-2013 20:18 pisałem już możne z 10 razy nie odpisują RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - szczeryy - 17-02-2013 14:14 U mnie to samo, zleciłem wypłatę 27 zł i nic. Wysyłałem z 10 e-maili. A do tego od dnia dzisiejszego nie działa mi strona. Czyżby zamkneli? RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - davvidd17 - 17-02-2013 14:23 właśnie dla mnie tez nie działa oszukali parę tysięcy osób i zamknęli stronę RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - szczeryy - 17-02-2013 14:31 Witamy w Polsce RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - davvidd17 - 17-02-2013 18:26 szkoda ze nie mam ich adresu bam tam zajechał i zrobił z nimi porządek RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację - octawius - 17-02-2013 18:38 Byś ich tak zgwałcił że by ci oddali pieniądze?? |