Darmowe pobrania Twoich plików... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe pobrania Twoich plików... (/Temat-Darmowe-pobrania-Twoich-plikow-53737) Strony: 1 2 |
RE: Darmowe pobrania Twoich plików... - Szakallt - 28-05-2012 15:56 (28-05-2012 15:25)xJAmaTOx napisał(a): Popraw rejestrację ;oRejestracja poprawiona, niebewem poprawie pisanie artykułów. Pozdrawiam RE: Darmowe pobrania Twoich plików... - xJAmaTOx - 28-05-2012 20:35 No troszkę niedopracowane jeszcze. wgl nie wiem jak dodać wątek. Co zamieszczamy na tej stronie ? Ile pobrań gwarantujesz? RE: Darmowe pobrania Twoich plików... - Szakallt - 28-05-2012 20:38 (28-05-2012 20:35)xJAmaTOx napisał(a): No troszkę niedopracowane jeszcze. wgl nie wiem jak dodać wątek. Póki co skupiamy się tylko do silników gier przeglądarkowych i klonów stron www. Hmm narazie nie mogę zagwarantować pobrań ale na pewno trochę ich będzie gdy serwis stanie się popularniejszy. Sam już miałem jedno pobranie. edit: a odnośnie dodawania artykułów to jest odnośnik w głównym poziomym menu i w menu po lewej stronie tam gdzie kategorie. Pozdrawiam RE: Darmowe pobrania Twoich plików... - Szakallt - 17-06-2012 22:24 odświeżam F5 Darmowe pobrania Twoich plików... - Artinesse - 02-03-2018 01:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |