Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Oferta Współpracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Oferta Współpracy (/Temat-Oferta-Wspolpracy-53655)

Strony: 1 2 3

RE: Oferta Współpracy - Adamus - 25-05-2012 05:23

zgłaszam się.

RE: Oferta Współpracy - maciejkami1 - 25-05-2012 14:24

O ile nie będzie w rejestracjach podawania adresów, telefonów itp. to zgłaszam się. Smile

RE: Oferta Współpracy - Snoweee - 25-05-2012 17:06

zgłaszam się

RE: Oferta Współpracy - kamilos3311 - 26-05-2012 11:14

zgłaszam się

RE: Oferta Współpracy - nowakos91 - 29-05-2012 12:20

Nie wiem czy warto współpracować z tym użytkownikiem. Zaproponował mi klikanie w linki za 12zł i nie mogę się ich doprosić na gg nie odpowiada a widać że na forum wchodzi. Jeżeli ktoś chcę dowody piszcie na GG wyślę rozmowę.

RE: Oferta Współpracy - facebook_devil - 29-05-2012 12:59

kolego miałeś mi wysłać adres PP od razu po ukończeniu klikania a wysłałeś dopiero dziś.

Dziś też pójdzie do ciebie 12 zł.

Co do wypłat z oferty w której piszesz to nie ja będę robił takowe - dogadałem się już z innym użytkownikiem forum i to on (NITRAM) będzie robił wypłaty.

RE: Oferta Współpracy - nowakos91 - 29-05-2012 13:20

Sory ale adres pp wysłałem Tb w ten sam dzien po 2 godz bo tyle mi to zajeło. A na dodatek przypomniałem się i wysłałem jeszcze wczoraj i dzisiaj wiec nie mów że dopiero dzisiaj !!!
Mam całe archiwum od piątku więc wiem co pisałem.
Nie chciałem pisać tego oficjalnie na forum ale brzydko mówiąc olewałeś moje wiadomości na GG to postanowiłem w twoim temacie.

RE: Oferta Współpracy - facebook_devil - 29-05-2012 14:09

nie dostałem wcześniej adresu PP, fakt wysyłałem ci kiedys pieniadze ale zbyt dużo osób jest na liście żeby pamiętać adresy

RE: Oferta Współpracy - nowakos91 - 29-05-2012 18:06

No to nie wiem adres wysylalem 3 razy. Nawet sam pisales że za zwłokę dasz parę groszy więcej. Chyba lepiej na forum pisać bo może coś z gg masz nie tak. Nie będę już więcej zasmiecal tematu i czekam aż kaska wpłynie.

RE: Oferta Współpracy - nowakos91 - 30-05-2012 09:20

I pieniędzy dalej nie mam a miały być wczoraj. Co teraz wymyślisz ? Jak tak poważnie bedziesz traktował ludzi to fajnie. Może po raz kolejny podam pp: [email protected] !!!