![]() |
"wygrane" z MMM-2011 Polska - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: "wygrane" z MMM-2011 Polska (/Temat-wygrane-z-MMM-2011-Polska-53640) Strony: 1 2 |
RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - tomazzi - 20-05-2012 11:40 dobrze, że marzenia nic nie kosztują marz sobie dalej jak zobaczysz te miliony jesteś ... żyjącym na wyspie zwanej fantazja - zejdź na ziemię a nie bujaj w obłokach no chyba, że pójdziesz sobie do sklepu papierniczego i zakupisz "pieniądze" do gry monopoly to wtedy miliony zobaczysz RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - jedrek1456 - 20-05-2012 12:02 Mendel jest w porządku nie ma żadnego problemu z kontaktem. Dużo siedzi na skype, tłumaczy jak coś jest niejasne. W ciągu 2 tygodni przybyło mu około 50 członków jak nie więcej. RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - KatarzynaB. - 20-05-2012 12:18 tomazzi- jestes stałym bywalcem na forum a regulaminu nie znasz. jesli cos ci sie nie podoba to masz przycisk "zgłoś" a nie nabijaj sobie postów ktore nic nie wnosza w temat. nikt ci nie karze wierzyc w system, bo to rzecz normalna ze mentalnosc ludzi budzi zdziwienie ze - "jak to? 20$ za darmo?!... na pewno to jakis podstęp..." itp. ktos to jest zainteresowany systemem zainteresuje sie i zabierze te 20$, ty najwidoczniej tego nie potrzebujesz i ok, ale wystarczy jeden post o twoim zdaniu i nie powielac tego samego. My wszyscy legalnie działamy na terenie Polski. Wszystko jest wyjaśnione z prawnikami. RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - arbet - 20-05-2012 12:21 (20-05-2012 11:40)tomazzi napisał(a): dobrze, że marzenia nic nie kosztują ty nawet nie potrafisz ze zrozumieniem czytać. czy ktoś z osób wypowiadających się tutaj wspomina o marzeniach i milionach? Przekazaliśmy informacje o możliwości zarobienia pieniędzy bez żadnych gwarancji i zasad. jest to powiedziane wprost. Nie ukrywamy tego że jest to piramida finansowa a raczej bardzo wiele małych piramid połączonych w całość. Nie masz pojęcia jakie są zasady nigdy w tym nie byłeś a wypowiadasz się, jak byś był w temacie od samego początku. Jedni lubią to inni np HYIP xfwcs wysokiego ryzyka procent o tym świadczy gdzie też w każdej chwili mogą się zawinąć. Zajmij się więc swoim biznesem u uważaj aby Ciebie nie podali jak system się zawinie. My nikomu nic nie obiecujemy bajek nie opowiadamy, i każdy kto wchodzi, jest świadomy tego że może stracić swoje zainwestowane pieniądze a tym samym nie będzie miał żadnych roszczeń co do tego ze względu na wiążące umowy i uwierzytelnienie tożsamości każdego uczestnika. Jak my stracimy to Nasza sprawa. Jak na razie zyskujemy i system ma się dobrze. A twoje straszenie policją ..... nie bądź śmieszny bo tak jak kolega wyżej napisał Logiki u Ciebie zero. każdy płaci legalnie podatek od wzbogacenia US zadowolony i uczestnik również. Tyle w temacie co do twojej osoby której się chyba jednak nudzi przy niedzieli. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu. RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - tomazzi - 20-05-2012 12:30 coś masz problemy sam ze sobą ... czy ja gdzieś w hyip jestem tego właścicielem, czy obiecuję ja wypłaty ? coś ci się z czymś pomyliło ... kazdy w hyip inwestuje swoje środki na własne ryzyko, co tez i ja robię i co roku rozliczam się w pit odnośnie uzyskiwanych w ten sposób zarobków ja nikogo nie straszę policją - informuję tylko, że odnośnie polskiej struktury i "darowizn" wpłacanych do struktury powiadomiłem organy ścigania które sprawdzą wszystko i jeśli znajdą podstawy do wszczęcia postępowania to też zrobią RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - arbet - 20-05-2012 12:37 Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu. RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - CMRR - 20-05-2012 12:45 Jakbyś nie wiedział w Polsce piramida finansowa jest zakazana. RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - arbet - 20-05-2012 13:08 Taka sama dyskusja toczy się w innym dziale http://zarabiam.com/Temat-MMM-2011-40-miesiecznie-sergey-mavrodi-com-53296?page=5 Cytuję ostatnio wypowiedz osoby ZYKFRYD "Jeśli odpowiedni organ się czegoś dopatrzy, w co wątpię, bo mam opinię prawną, i zabroni mi dyskutowania na ten temat to temat będzie można zamknąć. Aktualnie sprawa otwarta i można swobodnie pogadać Smile" RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - nism - 20-05-2012 15:09 Dokładnie. Ten wątek zachowujmy wyłącznie dla "wygranych". Dyskusja jest w innym miejscu: http://zarabiam.com/Temat-MMM-2011-40-miesiecznie-sergey-mavrodi-com-53296 Zapraszam osoby zainteresowane do kontaktu RE: "wygrane" z MMM-2011 Polska - MmM2011 - 04-01-2013 13:51 Witam wszystkich, jestem kierownikiem niewielkiej polskiej grupy, chociaż sam z Ukrainy. Mam taką możliwość ponieważ studiuję w Polsce. Przedtem byłem na innym forum i tam była bardziej poważna rozmowa na temat MMM. Widzę że tu nie ma inwestorów które rozumieją o czym tu mowa. Chcę tylko powiedzieć że to nie zwykly HYIP projekt gdzie admin znienacka zbiega z pieniędzmi, nie znam dlaczego tu nikt nie pisze, przecież system pracuje bardzo dobrze. Nawet podczas restartu wszyscy z Polskiej grupy dostaly okolo 73% kasy z powrotem, jest to mozliwe w zwyklym HYIP? O tym wszystkim mozna poczytac na tym forum: hyipforum.pl MMM 2011-2012 Sergey-Mavrodi.com Oto na przykład zdjęcie mojego stołu za ostatnie kilka dni, tu widać sumy przeliczeń od jednych uczestników - innym. Zwróćcie uwagę na pole "Confirmation" pod kwotą gdzie można zobaczyć screenshot z e-banku jako potwierdzenie przlewu. Dodatkowo na święta teraz działa bonus 50% czyli przy wniosku 100 PLN, otrzymujecie na rachunek naraz 150 PLN i wybieracie odsetki depozytu 30-55% miesięcznie. Do końca promocji zostało 11 dni. Kto ma pytanie śmiało piszcie, rozumiem język Rosyjski, więc potrafię wszystko wyjaśnić. |