![]() |
Wypłacanie kasy z mypay.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wypłacanie kasy z mypay.pl (/Temat-Wyplacanie-kasy-z-mypay-pl-52918) Strony: 1 2 |
RE: Wypłacanie kasy z mypay.pl - gdomaradzki - 01-05-2012 06:56 Jeżeli to co piszę uważasz za spam to możesz wyjść i nie odpisywać na moje "spamerskie posty" Zadałem pytanie ty startujesz do mnie jak jakiś prostak. Teraz już wszystko wiem , dziękuję dobranoc. RE: Wypłacanie kasy z mypay.pl - tomazzi - 01-05-2012 06:58 (01-05-2012 06:56)gdomaradzki napisał(a): Jeżeli to co piszę uważasz za spam to możesz wyjść i nie odpisywać na moje "spamerskie posty" prostakiem to sobie kolegów nazywaj jeśli sobie pozwolą - ja do grona twoich kolegów nie należę pracuj na bana bo to ciężka praca a ty na dobrej drodze ku temu jesteś co do spamu jeśli w 3-4 poście masz wyjaśnione dlaczego nie ma paypal a ty dalej spamujesz o czymś co już masz wyjaśnione to jesteś spamerem niestety zderzenie z rzeczywistością bywa brutalne ale faktów nie zmienisz RE: Wypłacanie kasy z mypay.pl - gdomaradzki - 01-05-2012 07:00 Wiesz cwany on-line to jesteś, myślisz,że wypowiadasz się inteligentnie a wcale tak nie jest. Temat zakończony i ta rozmowa jeżeli można to tak nazwać. RE: Wypłacanie kasy z mypay.pl - Dennisek78 - 01-05-2012 15:39 Cały temat powinien iść do kosza... Tylko i wyłącznie możesz wypłacać poprzez konto bankowe/Link jak uzyskać kod SWIFT masz/ Paypala nie mają bo im RZEKOMO długo weryfikują. Koniec temat. @Moda proszę o zamknięcie. RE: Wypłacanie kasy z mypay.pl - Marello - 01-05-2012 22:56 Temat przenoszę do kosza przez niepotrzebną kłótnie. Dodatkowo warn dla autora za wulgaryzmy. Wypłacanie kasy z mypay.pl - Marello - 01-05-2012 22:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |