[Nieaktualne]iSurfik - polska strona typu MyPay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne]iSurfik - polska strona typu MyPay (/Temat-Nieaktualne-iSurfik-polska-strona-typu-MyPay-52740) |
RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Senterse - 28-04-2012 13:45 Strona ruszyła ! Zarabiamy 55 gr za jedną rejestrację!!!! RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - kosar11 - 28-04-2012 14:32 Ostatnio wpisałem sobie w googlach isurfik.pl i znalazłem tematy na różnych forach internetowych napisane przez Senterse i nie tylko. W więkoszości tematów muwiono, że to jest scam. Dawniej to był surf, ale założyciele pewnie pomyśle że jeśli każdy wie że surf to scam, to założyli coś w stylu majpaja. Myślę, że ta strona to pewnie też będzie scam. Aaa i zapomniałem napisac, że mają darmowy layout (pisze tak w kodzie). RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Dennisek78 - 28-04-2012 18:46 dodatkowo użytkownik senterse został oskarżony o branie danych z tego serwisu do użytków własnych tak więc ludzie ... ZMIENIAĆ PASSY !!! jeśli użyliście takich samych np. do tego serwisu i takie same są do tego forum. RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - JaviDesire - 28-04-2012 18:56 Potwierdzam to co pisze @dennisek78. Ktoś się tu zalogował wczoraj na moje konto o rozesłał spam !!! RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Jahmaican - 28-04-2012 19:13 Mocne zarzuty rzucacie na Senterse. Jeśli komuś zależy to niech dobije do tych 2000 pkt i sprawdzi czy to faktycznie scam czy nie. Nie mamy powodu by zapelniac siec nowymi Scamami więc radzę mieć jakieś dowody na to, że nie wypłacamy. RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Ahito - 28-04-2012 19:14 Tak, tylko gdzie tam jest zmiana hasła ew. usunięcie konta -.- RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - JaviDesire - 28-04-2012 19:55 Właśnie nie ma takiej opcji, ale tam gdzie miałem takie samo hasło jak na tej stronie to już pozmieniałem, każdemu kto się tam rejestrował też radzę zmienić passy. RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Jahmaican - 28-04-2012 20:02 Co wam da zmiana passów skoro Sent jest tam adminem razem ze mną. Mamy je czy tak czy tak ;p RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Dennisek78 - 28-04-2012 21:17 Będziecie mieć passy tylko do swojego serwisu a do innych stron Nam nie wejdziecie, jesli chcesz dowodów na senterse to zauważ iż Admin uznał go za winnego i zbanował go. RE: iSurfik - polska strona typu MyPay - Jahmaican - 28-04-2012 22:15 Rozumiem to i nie kwestionuje decyzji admina ale czy ban na jednym z administratorów równoważy z tym , że serwis to scam ? |