![]() |
Zwiekszenie swoich zarobków w mypay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zwiekszenie swoich zarobków w mypay (/Temat-Zwiekszenie-swoich-zarobkow-w-mypay-52427) Strony: 1 2 |
RE: Zwiekszenie swoich zarobków w mypay - tomazzi - 20-04-2012 07:08 jak zero chętnych ... człowieku masz świadomość o czym piszesz ?? ja osobiście napisałem, że będzie recenzja to możemy dalej rozmawiać więc jak 0 chętnych .... jak dla mnie po tym poście i wypowiedzi to szukasz po prostu wymówki byle nie oddać do recenzji... RE: Zwiekszenie swoich zarobków w mypay - facebook_devil - 20-04-2012 12:37 (19-04-2012 11:05)KontaYoutube napisał(a):(19-04-2012 10:57)tomazzi napisał(a): 16 lat temu studia skończyłem więc nie wyskakuj mi o podstawówce bo się tylko błaźnisz i ty mówisz że podstawówkę skończyłeś... /bez obrazy RE: Zwiekszenie swoich zarobków w mypay - tomazzi - 20-04-2012 13:28 czego w moje słowa ich cytat wkładasz cytat słów autora tematu wydarty jeszcze z kontekstu ... jak coś cytujesz to cytuj tak jak zostało napisane .. "Wiec po wplacie pieniędzy może podzielić sie na pół z kolegą czy koleżanką. ( 26zł / 2 = 12zł, ale czekaj może przecież im dać 5zł lub postawić kebaba tak )" te słowa zostały napisane przez autora tematu odnośnie informacji oferty mbank i to jeszcze słowa wydarte z kontekstu całości wypowiedzi KontaYoutube więc nie przypisuj mojej osobie wypowiedzi i słów które nie ja pisałem, kłania się czytanie ze zrozumieniem i ich cytowanie RE: Zwiekszenie swoich zarobków w mypay - KontaYoutube - 20-04-2012 13:32 (20-04-2012 13:28)tomazzi napisał(a): czego w moje słowa ich cytat wkładasz cytat słów autora tematu wydarty jeszcze z kontekstu ... -.- w twoim wypadku facebook_devil ![]() No tak, chciałeś jak bedzie metoda opisana przez kogoś. Zwiekszenie swoich zarobków w mypay - Admin - 21-04-2012 13:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |