2000$ w 7 dni Step by Step - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 2000$ w 7 dni Step by Step (/Temat-2000-w-7-dni-Step-by-Step-52179) |
RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - tomazzi - 13-04-2012 17:53 (13-04-2012 17:45)malpa2 napisał(a): Heh dokładnie popieram tomazzi. na to też bym nie liczył, że ci da na takich zasadach a my jesteśmy źli bo nie rzuciliśmy się na jego cudo miód malina opis i bajeczkę i nie bijemy się o poradnik tylko wymagamy recenzji - myślał, że na forum znajdzie jeleni od razu a tutaj ma brutalne zderzenie z rzeczywistością, że nikt kota w worku nie kupuje - ale z doświadczenia wiem jedno - każdy kto ma coś na prawdę fajnego do zaoferowania od razu oddaje poradnik do recenzji - a skoro taki opór z oddaniem do recenzji to dla mnie bajkopisarz na którego "cudowny" poradnik szkoda czasu i zawracać sobie głowę RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - Damkofr - 13-04-2012 17:56 Jezu co za oszust. Boisz się oddać do recenzji poradnik. Myślisz że ktoś o tak wyrzuci 6 stów. Mylisz się, daj do recenzji adminowi i wtedy ci uwierzymy. RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - cryuff - 13-04-2012 17:56 @tomazzi to mój ostatni post w dyskusji z tobą. Masz produkt, od którego musisz odprowadzać % licencyjni od każdej sztuki. Skoro masz kupców opłaca ci się, oddawać poradnik do recenzji skoro musisz dopłacać do tego i automatycznie anulujesz jedną kopię... RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - tomazzi - 13-04-2012 18:00 coraz lepsze bajeczki - szyj dalej wiesz może dzieci w przedszkolu na swoje bajeczki złapiesz bo to taki wiek w którego przedziale ci uwierzą i się złapią - może nawet któryś ma w śwince skarbonce nazbierane 600 zł i zakupi - tam szukaj jeleni na tym forum zasada jest prosta - chcesz coś sprzedać z poradników - MUSI być recenzja - bez recenzji nikt tutaj niczego nie kupi - skoro masz kupców to im sprzedawaj po co przylazłeś na to forum ?? bo dla mnie nie masz kupców i szukasz na tym forum jelenia którego może złapiesz na swoje "cudo" - ale niestety sorry winetou - na tym forum bez recenzji nikt nic nie kupi - chcesz coś tutaj sprzedać - musi być recenzja - proste jak budowa cepa RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - chladek317 - 13-04-2012 18:48 cryuff zakoncz dyskusje z nimi,bo to bez sensu.mysle ze uda Ci sie znalezc wiecej osob do zakupu na konkurencyjnym forum,gdzie juz znalazles kilku chetnych. RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - tomazzi - 13-04-2012 18:58 (13-04-2012 18:48)chladek317 napisał(a): cryuff zakoncz dyskusje z nimi,bo to bez sensu.mysle ze uda Ci sie znalezc wiecej osob do zakupu na konkurencyjnym forum,gdzie juz znalazles kilku chetnych. widzę, że przybyła kawaleria na pomoc bo koleżka sobie nie radził sam - ale i kawaleria nie pomoże - jeśli na innym forum ma jeleni - niech tam sprzedaje - tutaj zasady są proste - jest recenzja są kupujący - nie ma recenzji nie ma kupujących - nie pasują mu zasady - no cóż trudno - nikt tu za nim i jego cudem płakał nie będzie a wręcz każdy będzie i jest zadowolony, że się nie dał frajerowi naciągnąć na kasę i nie stracił kasy - bo jeśli ktoś coś sprzedaje to daje od razu do recenzji - a skoro nie oddaje do recenzji znaczy to dla wszystkich, że szuka byle kogoś naciągnąć na kasę - i tyle w tym temacie RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - szpilmen - 13-04-2012 19:19 Zarabianie na facebooku to bardzo prosta sprawa, sam mam parę poradników jak tego dokonać (takich kwot jak autor tematu) jest to możliwe a nawet jest to bardzo proste. Skrypty to mam, nie wiem jakie ma autor tematu lecz ja też mam takie które pomagają w zarobku. @tomazzi. Strasznie ciężko czyta mi się Twoje posty, zdania nie są za bardzo napisane składniowo i czemu dajesz pauzę a nie przecinek ? RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - pkrecik6 - 13-04-2012 20:16 Jakbym zarabiał na tydzień 2000 to bym nawet i 5 rozdał haha za darmo recenzja nie recenzja miałbym gdzieś;p 1000$ za poradnik jeżeli na tydzień mam 2x więcej RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - adamsonm - 13-04-2012 20:24 (13-04-2012 20:16)pkrecik6 napisał(a): Jakbym zarabiał na tydzień 2000 to bym nawet i 5 rozdał haha za darmo recenzja nie recenzja miałbym gdzieś;p 1000$ za poradnik jeżeli na tydzień mam 2x więcej i na tym powinno się zakończyć dyskusje w tym temacie. RE: 2000$ w 7 dni Step by Step - bios - 13-04-2012 20:33 Ale ja tu czegoś nie rozumiem... Jeżeli on zarabia 2000$ w tydzień(6000zł)=+/- 24 000zł w miesiąc to po jaką cholerę odsprzedaje to za 200$? Po co reklamuje takie serwisy? http://zarabiam.com/Temat-Earn-Buy-com-Punkty-wymieniane-na-pieniadze-lub-vouchery-47033 Według mnie to ten cały poradnik jest po prostu przetłumaczony z jakiegoś darmowego poradnika z Angielskiej strony, np.: |