Jak pozbyć się rdzy z miecza? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak pozbyć się rdzy z miecza? (/Temat-Jak-pozbyc-sie-rdzy-z-miecza-52043) Strony: 1 2 |
RE: Jak pozbyć się rdzy z miecza? - mariio - 12-04-2012 22:59 marcel_kk uwierz że jak ktoś w żadnym stopniu nie ma pojęcia o konserwacji i czyszczeniu to może narobić większe wżery Co do autora projektu to nie chwaliłbym się takim znaleziskiem, gdyż jak pisali koledzy wyżej należy on do skarbu państwa i może zostać Ci odebrany, chyba że masz dowód że jest on twoją własnością ( czego sądząc po postach nie masz ) RE: Jak pozbyć się rdzy z miecza? - KontaYoutube - 21-04-2012 11:27 cola? Może nadruszyć część korozji ale tak jak napisał marcel_kk musiałbyś zainwestować w jakiś krem anty korozyjny lub inną substancje która pomoże CI usunąć resztki z miecza. Wrzuć zdjęcie? Z tego co wiem, replike miecza mozna posiadac :-) RE: Jak pozbyć się rdzy z miecza? - Morfit - 24-04-2012 14:39 Ok, rdzy się pozbyłem. Temat do zamknięcia. RE: Jak pozbyć się rdzy z miecza? - adkam12 - 24-04-2012 15:47 A ja mam do was pytanie mam rdze na srubkach na rowerze mozna oddrdzewiac zwykla np.biedronkowska lub lewiatanowska cola? czy musi byc org.? Jak pozbyć się rdzy z miecza? - Magnus - 24-04-2012 19:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |