[Sprzedam] Bot Lays - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Bot Lays (/Temat-Sprzedam-Bot-Lays-52038) Strony: 1 2 |
RE: [Sprzedam] Bot Lays - kipeer - 10-04-2012 16:15 (10-04-2012 14:27)Piotr__11 napisał(a): Dziękuje za cenną opinię SPECJALISTY No sory, w kodzie można schować proces okna i z niego dalej korzystać. Jedynie z do okna include masz podstawiony algorytm ktory podaje informacje. Prosze o admina gdy zrobi recenzje to podczas opisywania recenzji niech sprawdzi URUCHOM>CMD>NETSTAT i sam powie jakimi łączami sie posługuje owy program Pozatym jeżei korzystasz z tej opcji. HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://profil.wp.pl/login.html"); request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1"; request.Host = "profil.wp.pl"; Korzystasz z przegladarki tylko go niewyświetla. Bez łączenia przez proxy jest klops. Napisał recenzje ale nie opisał czy cena adekwatna do wartości bota RE: [Sprzedam] Bot Lays - Piotr__11 - 10-04-2012 16:44 (10-04-2012 16:15)kipeer napisał(a):Facet co ty *sz [gadasz] ?(10-04-2012 14:27)Piotr__11 napisał(a): Dziękuje za cenną opinię SPECJALISTY Napisałem wyraźnie że to NIE UŻYWA ŻADNYCH przeglądarek . Program wysyła BEZPOSREDNIE zapytania do lays . I nie ma tu żadnej ukrytej przeglądarki jak ci się uroiło . Jeśli jesteś taki mądry to powiedz mi w jaki sposób zalogowałbym NA RAZ DOWOLNĄ ILOSC kont w 1 OKNIE bota ? - jak masz jakiś sposób to pisz śmiało, ale zgodnie z moją skromnym stanem wiedzy jest to niemożliwe. I choćbym ukrył tam 1000 okien przeglądarki to i tak tylko 1 konto lays mogłoby być zalogowane na raz . Inny argument ? Zaloguj konto, oddaj 3 głosy, wyloguj i tak 10 razy z różnymi kontami w ciągu jedenj sekundy w przeglądarce. Jak na to też masz sposób to pisz śmiało chętnie się doucze. To tyle ode mnie. Zapraszam do zakupu RE: [Sprzedam] Bot Lays - WojnaR - 12-04-2012 21:43 piotr, wygrales karton z tym botem? RE: [Sprzedam] Bot Lays - Piotr__11 - 13-04-2012 16:54 Ja go nie używam - kartony dorwałem wcześniej Znajomy wygrał bon. Nie wiem jak pozostali użytkownicy. Teraz już raczej nie ma sensu kupować takich botów. Malutko czasu do końca i ciężżżżżko wygrać ;-) Chyba że ma się wersje PRO a oznacza to automatyczne logowanie na SETKI kont w ciągu 2-3 minut... jednak czegoś takiego to się nie opyla sprzedawać [Sprzedam] Bot Lays - Coristo - 21-06-2013 06:31 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |