Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konta YouTube - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Konta YouTube (/Temat-Konta-YouTube-51900)

Strony: 1 2

RE: Konta YouTube - Psek - 12-04-2012 17:07

Jest bot ale nie wszyscy mają czas żeby te konta zrobić.

RE: Konta YouTube - Psek - 14-04-2012 08:58

Dla pierwszej osoby konta po 10 groszy!

RE: Konta YouTube - imlmpe - 18-04-2012 10:01

Zakupiłem od użytkownika 100 kont YT - potwierdzam, to zwykły oszust. Odradzam dokonywania z nim jakichkolwiek transakcji.

Zapłaciłem przed realizacją zlecenia. Konta miały być gotowe w ciągu 24 godzin - minęły już ponad 3 dni, a kontaktu z użytkownikiem 'PSEK' brak.
Pisałem maile, odzywałem się na GG, pisałem przez forum (czasami user miał status 'online') - kontaktu brak.
Aktualnie założyłem mu spór na paypalu, który zamierzam przekształcić w 'roszczenie' (21.04 mogę to zrobić najwcześniej).
Myślę nad profilaktycznym zgłoszeniem sprawy na policję - lubię robić oszustom problemy, nawet za tak małą kwotę Smile

RE: Konta YouTube - Branzolek - 18-04-2012 12:23

No i bardzo ładnie BAN Dla tego PANA !

RE: Konta YouTube - Surlope - 18-04-2012 15:46

(18-04-2012 10:01)imlmpe napisał(a):  Zakupiłem od użytkownika 100 kont YT - potwierdzam, to zwykły oszust. Odradzam dokonywania z nim jakichkolwiek transakcji.

Zapłaciłem przed realizacją zlecenia. Konta miały być gotowe w ciągu 24 godzin - minęły już ponad 3 dni, a kontaktu z użytkownikiem 'PSEK' brak.
Pisałem maile, odzywałem się na GG, pisałem przez forum (czasami user miał status 'online') - kontaktu brak.
Aktualnie założyłem mu spór na paypalu, który zamierzam przekształcić w 'roszczenie' (21.04 mogę to zrobić najwcześniej).
Myślę nad profilaktycznym zgłoszeniem sprawy na policję - lubię robić oszustom problemy, nawet za tak małą kwotę Smile
Dlatego lepiej kupować od pewnych Smile

RE: Konta YouTube - Psek - 18-04-2012 16:18

Zacznijmy od tego że nie poinformowałeś mnie o tym że kupiłeś, na moim GG nic nie ma.
Pieniądze oddaje.

RE: Konta YouTube - KontaYoutube - 18-04-2012 17:27

grube oszczerstwa... pozatym weryfikowane te konta sa?

Konta YouTube - Coristo - 21-06-2013 06:31

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.