zarabianie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: zarabianie. (/Temat-zarabianie-51855) Strony: 1 2 |
RE: zarabianie. - HardCoreSex - 09-04-2012 09:46 W mypay.pl teraz lipa z ankietami da się zarobić max 2zł dziennie. Nie chcę nikogo zniechęcać, jeśli dla kogoś ta płaca jest wporządku przy poświęceniu 20-30 minut dziennie to nie ma problemu. Zarobiłem tam 40zł w niecałe 10 dni a później ankietodawcy zwiali bo wszyscy wpisywali fałszywe dane. Poza tym mypay banują strasznie za byle co :| RE: zarabianie. - anonymous00 - 09-04-2012 17:39 Może upload? PPA albo PPD?Jak się wkręcisz możesz sporo zarobić... Moje zarobki dziennie to jakieś 1-4$ ale dopiero się rozkręcam... RE: zarabianie. - Admin - 11-04-2012 09:25 istniejacych tematów tego typu jest już kilka, przenoszę dubla. zarabianie. - Admin - 11-04-2012 09:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |