Problem PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Problem PayPal (/Temat-Problem-PayPal-51620) |
RE: Problem PayPal - szpilmen - 01-04-2012 14:20 Miałem ten sam problem, jest to spowodowane ich błędem na stronie, wspominałem już im o tym, mieli go naprawić lecz widzę że to tylko puste słowa. Co musisz zrobić ? To proste: 1. Logujesz się na swoje konto paypal 2. Zjeżdżasz na sam dół strony 3. Klikasz na zakładkę 'Kontakt z nami' - http://screenshooter.net/1477929/hvypnjh 4. Teraz wybierasz opcję 'Napisz do nas', następnie Temat: saldo ujemne/ograniczenia, temat podrzędny: Dodatkowe informacje handlowe - http://screenshooter.net/1477929/jaooucl 5. Wpisujesz tutaj coś w stylu: Cytat:Witam, na moje konto zostało nałożone ograniczenie w stylu podania 16 ostatnich cyfr bankowych. Po tym zabiegu administracja paypal, wykona weryfikację ręcznie, Twoje konto zostanie od banowane. RE: Problem PayPal - tomazzi - 01-04-2012 14:25 szybciej przez telefon sprawę załatwi - bo przez telefon Pani lub Pan powie jej gdzie wejść na koncie by podać unikalny kod do potwierdzenia, że jest posiadaczką konta i tyle danych i konto będzie miała szybciej odblokowane niż w przypadku wysyłania e-mail - bo trochę schodzi nim odczytają i zareagują - jak zadzwoni to w 5 minut maxymalnie będzie sprawa załatwiona RE: Problem PayPal - szpilmen - 01-04-2012 14:33 (01-04-2012 14:25)tomazzi napisał(a): szybciej przez telefon sprawę załatwi - bo przez telefon Pani lub Pan powie jej gdzie wejść na koncie by podać unikalny kod do potwierdzenia, że jest posiadaczką konta i tyle danych i konto będzie miała szybciej odblokowane niż w przypadku wysyłania e-mail - bo trochę schodzi nim odczytają i zareagują - jak zadzwoni to w 5 minut maxymalnie będzie sprawa załatwiona Nie każdy jest zwolennikiem załatwiania spraw przez telefon. Sam akurat wolałbym poczekać to parę godzin (gdyż supprot paypal'a jest na prawdę szybki) i mieć sprawę załatwioną. Trzeba się liczyć jeszcze z kosztami za telefon a w dodatku gdy ktoś jest jakimś kompletnym laikiem to trochę utrudni mu zadanie. Nie mówię że przez telefon się nie da, jest to nawet szybsze rozwiązanie. Na pewno usuwanie ciasteczek cookies, pamięci podręcznej czy zmienianie przeglądarki tutaj NIC nie pomoże, musisz napisać lub zadzwonić, wina nie leży po Twojej stronie lecz ich. RE: Problem PayPal - Majka - 01-04-2012 15:03 Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Meil już wysłany wg. schematu kolegi Szpilmena. Jeżeli jutro do 15 (do mojego powrotu z pracy) problem nie zostanie rozwiązany wykonam telefon. Wynik podam w tym temacie aby dla innych w/w błąd był już oczywisty. EDIT: Sprawa została wyjaśnione (telefonicznie) 3 minutki - poinformowano mnie, że to błąd systemu nad którym cały czas pracują i w przyszłości może się jeszcze powtórzyć RE: Problem PayPal - tomazzi - 03-04-2012 11:35 i jak zakończyła się sytuacja z paypal ? problem został rozwiązany ? otrzymałaś odpowiedź z support e-mail czy dzwoniłaś na infolinię ? RE: Problem PayPal - Majka - 03-04-2012 20:44 Nie spojrzałeś wyżej (01-04-2012 15:03)Majka napisał(a): Jeszcze raz dziękuję za pomoc. W razie podobnego problemu pisać wg. schematu tomazziego lub dzwonić: 801386686 RE: Problem PayPal - tomazzi - 03-04-2012 20:55 to się cieszę, że sprawa wyjaśniona miałem podobną sytuację więc z własnej autopsji od razu dawałem nie receptę a lekarstwo by się pozbyć problemu najlepiej zadzwonić bo szybko i bez problemowo załatwi się sprawę - pisanie to pisanie - ktoś może przeoczyć wiadomość i nie odp wcale, może być cała masa wiadomości i zejdzie kilka/naście dni z odp - komórkę ma każdy a koszt 50 gr za rozmowę to na to też myślę stać każdego RE: Problem PayPal - kipeer - 06-04-2012 02:25 (01-04-2012 14:20)szpilmen napisał(a): Miałem ten sam problem, jest to spowodowane ich błędem na stronie, wspominałem już im o tym, mieli go naprawić lecz widzę że to tylko puste słowa. Ty jesteś jeden z tych, że oceniają jave i mowią ze jest najgorsza. Ale to TYLKO U CIEBIE JEST TAKI BŁĄD, a java ma zastosowanie i aktualnie akceptuje ponad 300,000 programow/skryptów/dodatków/aplikacji a w szczególności GIER. Do autora: Wyślij maila z poprawnym nr IBAN do nich by Ci zaakceptowali. Mi to zrobili w ciągu 15 minut bo do nich zadzwoniłem. RE: Problem PayPal - Slideroh - 14-06-2012 17:14 Hej. Mam problem z zalogowaniem się do konta. Po wpisaniu loginu i hasła, wyskakuje okienko: więc podaje te 16 ostatnich cyfr z numeru konta bankowego... I nic Z kazdą inna kombinacją nadal wyskakuje taki oto bład: Konta bankowego nie zmieniałem, podałem wówczas dobry, gdyż środki na paypalu są. Jak widzę z tego wątku ktoś do nich dzwonił, lecz ja znalazłem taką odpowiedź od pp: Aby skontaktować się z nami z zagranicy lub korzystając z sieci komórkowych innych niż Orange, prosimy zadzwonić na następujący numer: + 353 14 36 90 34 Trochę mi się nie uśmiecha dzwonić do nich i płacić dość sporo za połączenie z zagranicą. Tak więc jeżeli moglibyśćie mi naświetlić jeszcze trochę temat, byłbym wdzięczny. W sumie trochę smieszne, zeby uznawali tylko jedną sieć komórkową. RE: Problem PayPal - Majka - 14-06-2012 17:19 Oczywiście jest to błąd systemu. Co masz zrobić... dzwońić: infolinia: 801 38 66 86 pisać: [email protected] Odblokują i przeproszą za to. (Przygotuj sobie ostatnie 4 cyfry rachunku bankowego) |