Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach (/Temat-Quick-Dollarz-zarabiaj-szybko-na-ofertach-51589) Strony: 1 2 |
RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - szpilmen - 01-04-2012 11:02 (31-03-2012 19:35)regeman85 napisał(a): szpilmen przecież tutaj są darmowe oferty takie same jak na spoonsokdo i tego typu serwisach to jest to samo , nie wiem za co niby mają dostac bana? działa to na takiej samej zasadzie jak mypay Pamiętasz serwis getlike.info ? Wycofali oferty z cpalead gdyż w regulaminie cpa piszę wyraźnie że jest zabronione motywowanie do wykonywanie ofert (płacenie, proszenie, obiecywanie nagród etc.) Teraz nie wiadomo czy getlike.info dostaną pieniądze od cpalead. Nie porównuj mypay do tego serwisu, jest to w ogóle inna działalność, akurat mypay ma reklamodawców którzy zgadzają się na motywowanie, więc nie wiem skąd takie porównanie. Hmm, chcesz zakładać drugie konto lub używać vpn'a = ban. Jeśli są darmowe oferty dla Polski to zwracam honor, mój błąd. @edit. Tak jak mówiłem, ciężko będzie ich oszukać, tutaj macie dowód: Cytat:Hi RE: Quick Dollarz - zarabiaj szybko na ofertach - Kzn - 01-04-2012 13:55 To jest coś ala: *Sponskdo *Win-Ads |