![]() |
HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Surfbary (/Forum-Surfbary-314) +---- Wątek: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF (/Temat-HotWebsiteTraffic-Wypromuj-swoja-strone-lub-blog-i-zarabiaj-MANUAL-SURF-51502) |
RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 14-04-2012 11:13 zrobiłem sobie małe statystyki zarobków samemu bez poleconych gdyż z poleconych na razie nie otrzymałem żadnych profitów w serwisie jestem od 2 miesięcy wypłaciłem z serwisu : 44,52$ wydałem na premium : 14,97$ co oczywiście mi się zwróciło i na czysto po odjęciu zwrotu wydatków na premium zarobiłem 29,55$ " na czysto" aktualizacja 27.04.2012 wypłaciłem z serwisu : 54,94 $ wydałem na premium : 14,97 $ co oczywiście mi się zwróciło i na czysto po odjęciu zwrotu wydatków na premium zarobiłem 39,97$ " na czysto" RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - mmichal013 - 14-04-2012 11:47 a kredyty wykorzystywane są do czegoś oprócz reklamowania ? RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 14-04-2012 15:15 (14-04-2012 11:47)mmichal013 napisał(a): a kredyty wykorzystywane są do czegoś oprócz reklamowania ? credits wykorzystujemy tylko na reklamę stron w zakładce sites, lub na reklamę banerów w zakładce baners lub na reklamę tekstową w zakładce tekst ads $ zarabiamy i zbieramy tylko w bonusach które trafiają się w czasie surfowania. Informacje o bonusach $ i ich wysokości znaleźć można w 1 poście mojego tematu $ można też wygrać w każdą niedzielę mając odpowiednią ilość GOLD COINS - za każde 150 stron otrzymujemy 1 GOLD COINS, maxymalnie możemy zakupić 10 ticketów na 1 losowanie. $ Możemy również wygrać w ciągu tygodnia za wysurfowaną odpowiednią ilość dzienną stron RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 27-04-2012 21:46 i po dwóch tygodniach od poprzedniej wypłaty w dniu dzisiejszym na moim koncie ponownie było minimum które przelane zostało na mój paypal ![]() [attachment=479] RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - Yogii - 27-04-2012 21:52 czy w zamian za zapis z Twego reflinka moge skorzystac/skopiowac i dac gdzie indziej twoj opis programu? RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 27-04-2012 21:59 (27-04-2012 21:52)Yogii napisał(a): czy w zamian za zapis z Twego reflinka moge skorzystac/skopiowac i dac gdzie indziej twoj opis programu? nie wyrażam zgody na kopiowanie moich treści chcesz coś gdzieś reklamować - opisz to sam RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 22-09-2012 10:48 daaaawno nie miałem już czasu by tutaj surfować ( szczerze mówiąc zapomniałem sobie o tych serwisach, starość nie radość ![]() czy ktoś z zapisanych osób wypłacał coś ostatnio, czy dalej płacą i wszystko działa bez zmian ? RE: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - pogodny - 28-05-2013 08:43 Ta strona długo się utrzyma, jak i kolejne stronki tej adminki i już wam mówię dlaczego. Nastukałem się tam dziś kilka godzin, naklikałem ponad 600 reklam a dla ścisłości Lifetime Pages Surfed 616 a oto mój stan konta po tej ilości klików Total Cash View Details $0.01 (przekleiłem, ale jak chcecie to slużę i screenem) Przypadkowo moimi wygranymi są ciągle creditsy i banery - na x szans tylko raz się trafiła gotówka w powyższej kwocie. Chyba nie ma strony netowej na świecie, na której po tylu kliknięciach można mieć mniejszy dorobek ![]() ![]() Generalnie więc tej strony nie polecam. Ja już mam dość RE: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - tomazzi - 28-05-2013 08:47 (28-05-2013 08:43)pogodny napisał(a): Ta strona długo się utrzyma, jak i kolejne stronki tej adminki i już wam mówię dlaczego. Nastukałem się tam dziś kilka godzin, naklikałem ponad 600 reklam jak surfujesz na koncie zwykłym to tak to wygląda ( mniej bonusów $ w surfie dla kont zwykłych, dla kont premium jest ich więcej i x 2 ) zarobek jest na koncie premium, kupiwszy premium w ciągu miesiąca zarówno zwróci ci się wydatek na premium jak też będziesz do przodu jeśli chcesz tutaj zarabiać to na koncie zwykłym na minimum wypłaty masz 2 miesiące takiego klikania, na koncie premium w ciągu miesiąca masz i zwrot wydatku i zarobek RE: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - pogodny - 28-05-2013 20:48 zwykle mnie nie ma około 2 tygodni w miesiącu w domu, więc premium się u mnie nie sprawdzi, a już szczególnie trafiając 0.01 razy 2 , czyli 0.02. Nawet bym nie odrobił kosztów tego premium. Chciałem coś dodatkowo okazyjnie do postukania, a tu nawet nie ma systematycznego przybywania kasy, choćby jakieś za ilość kliknięć, tylko jakiś podejrzany random. Mnie taka forma nie odpowiada. Trochę dziś jeszcze dostukałem, oto utarg http://mczibi.wrzuta.pl/obraz/1gZIrMlZ5IW/888888 Gdyby premium dalo łaskawie nawet 5 razy tyle , to i tak byłoby najmarniej płatnym manual surfem. |