HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Surfbary (/Forum-Surfbary-314) +---- Wątek: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF (/Temat-HotWebsiteTraffic-Wypromuj-swoja-strone-lub-blog-i-zarabiaj-MANUAL-SURF-51502) |
RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 14-04-2012 11:13 zrobiłem sobie małe statystyki zarobków samemu bez poleconych gdyż z poleconych na razie nie otrzymałem żadnych profitów w serwisie jestem od 2 miesięcy wypłaciłem z serwisu : 44,52$ wydałem na premium : 14,97$ co oczywiście mi się zwróciło i na czysto po odjęciu zwrotu wydatków na premium zarobiłem 29,55$ " na czysto" aktualizacja 27.04.2012 wypłaciłem z serwisu : 54,94 $ wydałem na premium : 14,97 $ co oczywiście mi się zwróciło i na czysto po odjęciu zwrotu wydatków na premium zarobiłem 39,97$ " na czysto" RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - mmichal013 - 14-04-2012 11:47 a kredyty wykorzystywane są do czegoś oprócz reklamowania ? RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 14-04-2012 15:15 (14-04-2012 11:47)mmichal013 napisał(a): a kredyty wykorzystywane są do czegoś oprócz reklamowania ? credits wykorzystujemy tylko na reklamę stron w zakładce sites, lub na reklamę banerów w zakładce baners lub na reklamę tekstową w zakładce tekst ads $ zarabiamy i zbieramy tylko w bonusach które trafiają się w czasie surfowania. Informacje o bonusach $ i ich wysokości znaleźć można w 1 poście mojego tematu $ można też wygrać w każdą niedzielę mając odpowiednią ilość GOLD COINS - za każde 150 stron otrzymujemy 1 GOLD COINS, maxymalnie możemy zakupić 10 ticketów na 1 losowanie. $ Możemy również wygrać w ciągu tygodnia za wysurfowaną odpowiednią ilość dzienną stron RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 27-04-2012 21:46 i po dwóch tygodniach od poprzedniej wypłaty w dniu dzisiejszym na moim koncie ponownie było minimum które przelane zostało na mój paypal [attachment=479] RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - Yogii - 27-04-2012 21:52 czy w zamian za zapis z Twego reflinka moge skorzystac/skopiowac i dac gdzie indziej twoj opis programu? RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 27-04-2012 21:59 (27-04-2012 21:52)Yogii napisał(a): czy w zamian za zapis z Twego reflinka moge skorzystac/skopiowac i dac gdzie indziej twoj opis programu? nie wyrażam zgody na kopiowanie moich treści chcesz coś gdzieś reklamować - opisz to sam RE: HotWebsiteTraffic - WYPROMUJ SWOJĄ STRONĘ LUB BLOG I ZARABIAJ $ - MANUAL SURF - tomazzi - 22-09-2012 10:48 daaaawno nie miałem już czasu by tutaj surfować ( szczerze mówiąc zapomniałem sobie o tych serwisach, starość nie radość ) czy ktoś z zapisanych osób wypłacał coś ostatnio, czy dalej płacą i wszystko działa bez zmian ? RE: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - pogodny - 28-05-2013 08:43 Ta strona długo się utrzyma, jak i kolejne stronki tej adminki i już wam mówię dlaczego. Nastukałem się tam dziś kilka godzin, naklikałem ponad 600 reklam a dla ścisłości Lifetime Pages Surfed 616 a oto mój stan konta po tej ilości klików Total Cash View Details $0.01 (przekleiłem, ale jak chcecie to slużę i screenem) Przypadkowo moimi wygranymi są ciągle creditsy i banery - na x szans tylko raz się trafiła gotówka w powyższej kwocie. Chyba nie ma strony netowej na świecie, na której po tylu kliknięciach można mieć mniejszy dorobek Sprytnie sobie to kobita wymyślila, zawsze może zwalić winę na to, że pechowo się wybiera Generalnie więc tej strony nie polecam. Ja już mam dość RE: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - tomazzi - 28-05-2013 08:47 (28-05-2013 08:43)pogodny napisał(a): Ta strona długo się utrzyma, jak i kolejne stronki tej adminki i już wam mówię dlaczego. Nastukałem się tam dziś kilka godzin, naklikałem ponad 600 reklam jak surfujesz na koncie zwykłym to tak to wygląda ( mniej bonusów $ w surfie dla kont zwykłych, dla kont premium jest ich więcej i x 2 ) zarobek jest na koncie premium, kupiwszy premium w ciągu miesiąca zarówno zwróci ci się wydatek na premium jak też będziesz do przodu jeśli chcesz tutaj zarabiać to na koncie zwykłym na minimum wypłaty masz 2 miesiące takiego klikania, na koncie premium w ciągu miesiąca masz i zwrot wydatku i zarobek RE: HotWebsiteTraffic - Wypromuj swoją stronę lub blog i zarabiaj $ - MANUAL SURF - pogodny - 28-05-2013 20:48 zwykle mnie nie ma około 2 tygodni w miesiącu w domu, więc premium się u mnie nie sprawdzi, a już szczególnie trafiając 0.01 razy 2 , czyli 0.02. Nawet bym nie odrobił kosztów tego premium. Chciałem coś dodatkowo okazyjnie do postukania, a tu nawet nie ma systematycznego przybywania kasy, choćby jakieś za ilość kliknięć, tylko jakiś podejrzany random. Mnie taka forma nie odpowiada. Trochę dziś jeszcze dostukałem, oto utarg http://mczibi.wrzuta.pl/obraz/1gZIrMlZ5IW/888888 Gdyby premium dalo łaskawie nawet 5 razy tyle , to i tak byłoby najmarniej płatnym manual surfem. |