![]() |
Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes (/Temat-Zainwestuje-pieniadze-w-konkretny-biznes-51491) |
RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - d_inwest - 31-03-2012 08:50 Jeśli jesteś w stanie zaryzykować możesz sprawdzić program inwestycyjny o wysokiej stopie zysku (nawet kilkanaście procent miesięcznie) Kapitał lokujesz na 12 miesięcy, a co miesiąc dostajesz dywidendy. Bliższe informacje na priv. Pozdrawiam RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - nitram - 06-08-2014 22:40 Odswieżam, nowy kapitał do zainwestowania. RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - paw9191 - 07-08-2014 09:29 Myślałeś kiedyś o tym żeby na giełdę wejść, a dokładnie opcje binarne ? jak wejdziesz za 1000$ lub eur, to dostajesz sygnały jak grać od ekspertów na sms i zarabiasz sporą kase RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - Qwik - 07-08-2014 09:34 Może import z Chin telefonów chińskich typu xiaomi,zte - są to bardzo dobre telefony które nie mają w Polsce dystrybucji oficjalnej. RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - rkac1997 - 07-08-2014 11:00 A byłbyś chętny na 100% PEWNY biznes z DG? Kapitał początkowy 10-15 tyś złotych pozwoli Ci dojść do około 50 000zł po kilku transakcjach ![]() Jak piszę - sposób pewny. Wszystko zawarte jest w moim poradniku za 30zł w tym temacie: http://zarabiam.com/Temat-SPRZEDAM-Sposob-na-WIELKIE-zyski-jest-recenzja-yazir-ZA-30ZL-95031 RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - nitram - 08-08-2014 07:59 (07-08-2014 09:29)paw9191 napisał(a): Myślałeś kiedyś o tym żeby na giełdę wejść, a dokładnie opcje binarne ? jak wejdziesz za 1000$ lub eur, to dostajesz sygnały jak grać od ekspertów na sms i zarabiasz sporą kaseMyślałem, ale brak mi doświadczenia w tej dziedzinie i giełda zawsze kojarzy mi się z bardzo dużym ryzykiem utraty całego kapitału. (07-08-2014 09:34)Qwik napisał(a): Może import z Chin telefonów chińskich typu xiaomi,zte - są to bardzo dobre telefony które nie mają w Polsce dystrybucji oficjalnej. Może, a masz jakieś namiary na chińskiego dystrybutora ? (07-08-2014 11:00)rkac1997 napisał(a): A byłbyś chętny na 100% PEWNY biznes z DG? Kapitał początkowy 10-15 tyś złotych pozwoli Ci dojść do około 50 000zł po kilku transakcjach Pewny biznes ? Dajesz jakas gwarancję zysku ? Czy tylko Ci się wydaje że biznes jest opłacalny ? RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - As7 - 08-08-2014 09:10 (08-08-2014 07:59)nitram napisał(a):(07-08-2014 09:29)paw9191 napisał(a): Myślałeś kiedyś o tym żeby na giełdę wejść, a dokładnie opcje binarne ? jak wejdziesz za 1000$ lub eur, to dostajesz sygnały jak grać od ekspertów na sms i zarabiasz sporą kaseMyślałem, ale brak mi doświadczenia w tej dziedzinie i giełda zawsze kojarzy mi się z bardzo dużym ryzykiem utraty całego kapitału. Co do tych telefonów to ja się tym dużo interesowałem. Zobacz sobie i poprzeglądaj oferty http://www.aliexpress.com/. Takie chinskie allegro ale na Chiny -> świat. Szukaj sprzedawców nie najtańszych ale najpewniejszych. Co mają dużo transakcji. Druga sprawa, że ciężko z tymi telefonami jak dostaną awarii... Jedyne wyjście odesłać do chin. Nie mówię że bardziej się psują... Tylko wiadomo jak z telefonami, zawsze może się coś zdarzyć ![]() Kiedyś pewny koleś sprzedawał poradnik o tej stronie i jak to ująć w DG za 500 zł ![]() RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - Qwik - 08-08-2014 09:14 Na http://www.aliexpress.com/ tak jak napisał to As7.Przy zamawianiu większej ilości możesz negocjować ceny. RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - nitram - 08-08-2014 11:15 As7 dzięki za link i informacje, rzeczywiście na wybranych modelach kupując tam, sprzedając na allegro na jednej sztuce można zarobić już na kolejny egzemplarz. Jeśli będzie się psuć co 3-ci telefon to i tak na swoje się wyjdzie. Z ciekawości patrzyłem też na tablety konkretnie Apple iPad air to opłaca sie bardziej na allegro kupić niz w Chinach. Trzeba najpierw zbadać rynek na co konkretnie jest popyt albo podjąć mniejsze ryzyko wystawiając najpierw aukcje na allegro a jak ktoś kupi, wtedy zamawiać tam z bezpośrednią dostawą do zamawiającego ![]() Nawiązując do Twojego zainteresowania w tym temacie dużo się tym interesowałeś, ale....podjąłeś jakies dalsze kroki? Zrezygnowales bo ? Co było/ jest przeszkodą? RE: Zainwestuję pieniądze - w konkretny biznes - As7 - 08-08-2014 13:34 (08-08-2014 11:15)nitram napisał(a): As7 dzięki za link i informacje, rzeczywiście na wybranych modelach kupując tam, sprzedając na allegro na jednej sztuce można zarobić już na kolejny egzemplarz. Jeśli będzie się psuć co 3-ci telefon to i tak na swoje się wyjdzie.Interesowałem się w styczniu ![]() Odpuściłem gdyż jedynym dobrym rozwiązaniem na takie przedsięwzięcie jest podpięcie tego pod DG. Ja takiej możliwości nie miałem... Ale to nie najważniejsze gdyż przecież mógłbym założyć a 400 zł miesięcznie na utrzymanie to nie taki koszmar jeżeli by sie zarabiało handlując. Kolejna sprawa że jeżeli chcesz telefony sprowadzać to musisz posiadać większy kapitał, a więc u mnie tylko była opcja z wysyłaniem do kupującego sprzętu z chin. Wiele ludzi to odstrasza bo musisz poinformować przecież ze paczka leci z chin i muszą czekać tam te 2-3 tygodnie. Kolejna sprawa to CŁO jak dobrze pamiętam ![]() ![]() Interesowałem się tym dawno ale to te rzeczy które pamiętam ![]() Jakby co to pytaj może coś sobie przypomnę ![]() |